REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija (LNTPA) paskelbė nekilnojamojo turto projektų konkurso „Už darnią plėtrą“ laimėtojus. Mažaaukščių namų gyvenvietė „Santariškių namai“ išrinkti geriausiu gyvenamųjų namų projektu Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais LNTPA surengtame konkurse dėl apdovanojimų varžėsi 20 projektų, iš kurių 9 – gyvenamosios statybos kategorijoje. Projektai buvo vertinami vadovaujantis tokiais kriterijais kaip architektūrinė, urbanistinė ir statybos kokybė, energijos taupymas ir inovatyvumas, pagarba gamtos bei kultūros paveldo vertybėms, organizacijos įvaizdis visuomenėje.  

REKLAMA

Projekto „Santariškių namai“ direktorius Valdas Kaulinis džiaugėsi, kad mažaaukščių namų gyvenvietė Verkių parko kaimynystėje buvo įvertinta ne tik komisijos, bet ir publikos. „Stengėmės, kad šis projektas būtų išskirtinis ne tik unikalia vieta Verkių parko apsuptyje, bet ir kokybe. Šis laimėjimas mums labai svarbus, džiaugiamės, kad mūsų pastangos buvo įvertintos“ – sako V.Kaulinis.

„Santariškių namuose“ pastatyti septyni mažaaukščiai namai, kuriuose įrengta 168 butai. Didžioji dalis butų jau turi šeimininkus. Artimiausiu metu planuojama pradėti antrąjį „Santariškių namų“ etapą, kuriame klientams bus pasiūlyti kotedžai – butai. Šeimos įsikūrusios šiuose butuose, turės privačius kiemelius, o antrojo aukšto šeimininkai į butą pateks tik jiems priklausančia laiptine ir šiltus vakarus galės leisti didžiulėje terasoje ant stogo.

Projektą „Santariškių namai“ vysto įmonių grupė „EIKA“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų