• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš ketvirtąjį šių metų „Formulės-1“ etapą – lenktynes Šanchajuje, Kinijoje – Fernando Alonso iš „Ferrari“ žurnalistams pareiškė, kad „Ferrari“, „Red Bull“, „McLaren“ ir „Mercedes“ pilotai turi vienodus šansus į titulą.

REKLAMA
REKLAMA

Su juo sutiko ir legendinis 41-ų metų Michaelis Schumacheris. Nors septyniskart pasaulio čempionas kol kas turi mažiausiai taškų iš visų šių komandų lenktynininkų, jis tiki, kad dar gali pagerinti savo padėtį.

REKLAMA

„Malaizijoje F. Alonso iškrito iš kovos, aš taip pat nebaigiau lenktynių, bet taip nutikti gali kiekvienam. Jeigu galėsime stabiliai progresuoti, tai atsižvelgiant į dabartinę taškų skyrimo sistemą, nematau priežasčių, kurios sutrukdytų mums kovoti dėl titulo“, – kalbėjo vokietis.

„Šiais metais sezonas gana ilgas, jis startavo visai neseniai ir kol kas nežinome, kokiu tempu progresuos komandos. Turime gerą potencialą, nėra priežasčių manyti, kad man ar Nico Rosbergui kova dėl titulo jau baigta.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas nepasiekėme rezultatų, kurių daug kas iš mūsų tikėjosi, girdime kritiką iš žiniasklaidos, bet konkurencija labai didelė. Žinau, kaip rimtai dirba komanda, darome viską, ką galime, todėl negaliu pasakyti, kad esu nusivylęs. Esu vis dar laimingas, o patinka tai kitiems žmonėms ar ne – tai jų asmeninis reikalas“, – teigė M. Schumacheris.

Priminsime, kad „Formulės-1“ etapo Šanchajuju pradžia – sekmadienį 10 val. ryto. Lenktynes sudarys 56 ratai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų