REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Akcija „Darom“ jau trečius metus iš eilės telkia visus Lietuvos gyventojus bendram tikslui – mūsų šalies miestų ir miestelių švarinimui. Nuo 2008 m. organizuojamos akcijos tikslas – ugdyti visuomenės sąmoningumą ir atkreipti dėmesį į kasdien vis aktualesnes ekologines problemas, skatinti žmones susimąstyti apie savo veiksmų pasekmes.  Panevėžyje jau visą balandį aktyviai formuojama „Darom“ komanda, o visi miesto gyventojai kviečiami prisijungti prie „Darom 2010“ savanorių gretų ir balandžio 17 dieną švarinti savo miestą.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 8 dieną šalia prekybos ir pramogų centro „Babilono“ vyko parodomasis „Darom“ valymas, kurio metu buvo valomos šalikelės ir sodinami medeliai. Buvęs miesto meras P. Vadapolas, pasaulio triatlono čempionas V. Urbonas, aktorius L. Sėdžius, Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamento direktorius V. Jakštas, Panevėžio savivaldybės ekologijos skyriaus vyresnysis specialistas V. Mačikėnas, politikė ir visuomenininkė J. Gaidžiūnaitė, Panevėžio žaliojo choro dalyviai ir didelis būrys savanorių atvyko į parodomąjį valymą. Tą pačią dieną vyko ir „Darom“ spaudos konferencija. Susilaukėme didelio žiniasklaidos dėmesio. Tikimės, jog tai pritrauks dar daugiau žmonių dalyvauti „Darom 2010‘.

REKLAMA

Balandžio 17 po darbų „darytojų“ laukia šilta arbata, o vėliau -  griausmingas padėkos koncertas „Cido“ arenoje, kurį dovanoja Cido arena, bei prekybos ir pramogų centras "Babilonas". Koncerto svečiai - Suicide DJ's ir Žaliasis Panevėžio miesto choras ir "Eurovizijos" finalininkai "The Cavaliers". Kvietimus kiekvienam išdalins taško koordinatoriai. Laukia tikrai šaunus laikas!

Juta Liutkevičiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų