REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalo „Pink“ balandžio numeryje pateikiamas seksualiausių vampyrų kino istorijoje sąrašas. Merginos, alpstančios dėl kino teatrus ir televizoriaus ekranus štrurmavusių kraugerių, turėtų nustebti, kad pirmoje vietoje atsidūrė ne  „Saulėlydžio“ aktorius Robertas Pattinsonas, bet Holivudo senbuvis B. Pittas.

REKLAMA
REKLAMA

1. Louisas de Pointe du Lacas (Bradas Pittas) - „Interviu su vampyru“ (Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles). Hipnotizuojantis žvilgsnis, blyški oda, putlios lūpos ir tamsi paslaptis... B. Pittas buvo tiesiog kerinčiai gražus.

REKLAMA

2. Edward Cullen (Robertas Pattinsonas) – „Saulėlydis“ (Twilight) ir „Jaunatis“ (New Moon). R. Pattinsonas žavus ir gyvenime, o filme jis tiesiog gundantis.

3. Lestatas (Tomas Cruiseas) - „Interviu su vampyru“ (Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles). JAristokratiškos manieroms ir šėtoniškaa žavesys.

4. Armanas (Antonio Banderasas) - „Interviu su vampyru“ (Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles). 400 m. amžiaus vampyras. Ispaniškas žavesys, ilgi, vėjyje besiplaikstantys plaukai ir puikios manieros - jis žino, ko nori moterys.

REKLAMA
REKLAMA

5.Henris Ficzroy’us (Kyle Schmidas) iš TV serialo „Kraujo ryšiai (Blood Ties). „Mano gyvenimo esmė – aistra. Be jos gyvenimas neturi prasmės...“, – skambia fraze seriale pakerėjo aktorius.

6. Drakula (Garis Oldmanas) iš filmo „Bramo Stokerio Drakula“ (Bram Stoker's Dracula). Romantiškas siužetas, G. Oldmano charizma, erotiškas įvairialypis jo personažas – toks derinys bet kuriai moteriai susuks galvą.

7. Damonas Salvatorė (Ianas Somerhalderis) iš TV serialo „The Vampire Diaries“. Damonas – atstumiantis, tačiau seksualus personažas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Angel (Davidas Boreanazas) iš TV serialų „Angel“ ir „Buffy“. Kažkada visos paauglės ėjo iš proto dėl vampyro vardu Angelas.

9. Lestatas (Stuart Townsend) iš filmo „Prakeiktųjų karalienė“ (Queen of the damned). Po garsiosios meilės scenos vonioje su rožių žiedlapiais jis tapo sekso simboliu netgi toms, kurios nesidomėjo istorijomis apie vampyrus.

10. Drakula (Gerardas Butleris) – „Drakula 2000“. Tada mažai žinomas, bet žavus aktorius atliko paslaptingojo grafo vaidmenį ir sužeidė tūkstančių moterų širdis.

Parengta pagal užsienio spaudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų