REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po šiąnakt sužaistų NBA reguliariojo sezono rungtynių Rytų konferencijos turnyrinėje lentelėje įvyko komandų rokiruotė – į aštuntąją vietą pakilo svarbią pergalę Toronte iškovojęs Čikagos „Bulls“ klubas.

REKLAMA
REKLAMA

„Buliai“ (39/41) išvykoje 104:88 pranoko be traumuoto lyderio Chriso Bosho žaidžiančius „Raptors“ krepšininkus (38/42) ir nustūmė juos į devintą turnyrinės lentelės vietą.

REKLAMA

Tiesa, „Bulls“ ekipai džiaugtis – dar gerokai per anksti, nes abiems komandoms liko po du mačus, o jei po jų abi jos turės po vienodai pergalių, kelialapis į NBA atkrintamąsias dėl palankesnio tarpusavio dvikovų rezultato atiteks būtent „Raptors“.

Likę varžovai taip pat palankesni Kanados klubui: „Raptors“ svečiuose žais su Detroito „Pistons“ (26/54) ir namie su Niujorko „Knicks“ (28/52), o „Bulls“ – savo aikštėje su Bostono „Celtics“ (50/30) bei išvykoje su Šarlotės „Bobcats“ (43/37).

REKLAMA
REKLAMA

Atsargiai apie saviškių šansus kalba ir „Bulls“ treneris Vinny's Del Negro.

„Mūsų laukia dar labai ilgas kelias. Dabar kiekvienas likęs mačas mums jau tarsi yra atkrintamosios varžybos. Žinome, kad įgyvendinti savo planą nebus lengva, bet tokia jau mūsų situacija“, – tikino jis.

Beje, jei „Bulls“ išsaugos aštuntą poziciją, jie pirmajame atkrintamųjų varžybų rate tikrai gali tapti nemalonia staigmena absoliučiai reguliariojo sezono nugalėtojai Klivlendo „Cavaliers“ ekipai su Žydrūnu Ilgausko. To įrodymas – tai, kad abu klubai šiemet pasidalino po dvi pergales.

NBA atkrintamųjų kovos startuos jau balandžio 17 d.,

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų