REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vargu, ar kada nors atsiras tikroji riba žmonių protestui, saviraiškai ar pamišimui. Vieniems, vien pagalvojus apie panašius dalykus, kūnas nueina pagaugais. Kitiems tai - daugiau, nei normalu.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų dėmesiui - aštuonios kraupios ir daugeliui nesuprantamos savo kūno „puošybos“ idėjos. Visgi, žmonės tai daro...

REKLAMA

1. Akies obuolio tatuiruotės

Akies obuolys - itin jautri kūno vieta. Daugeliui pasidaro baisu, vos tik į akį įskrenda muselė, o ką jau kalbėti apie adatos dūrį į jį... tatuiruotei! Daugelis, ko gero, nustebs, mat tokios tatuiruotės daromos jau daugiau nei 2000 metų. Tačiau pasiryžimo tam, sutikite, reikia milžiniško.

2. Dirbtiniai randai

Pagalvokite apie specialiai įpjaunamą odą, tam, kad po kurio laiko susiformavę randai būtų vadinami puošmena. Keista, tiesa? Tačiau tokių „pramogų“ fanai teigia, jog odos įpjovimai, siekiant randų susiformavimo nėra skausmingas, tik kiek „intensyviau“ jaučiamas procesas.

REKLAMA
REKLAMA

3. Poodiniai implantai

Ko gero, jau esate matę žmones, kurie savo kaktoje, kaklo ar skruostikaulių srityje turi specialiai plastinių operacijų metu suformuotus iškmilimus. Šiam reikalui naudojami specialūs poodiniai implantai, kurių išradėju laikomas Steve Haworth. Tam, kad inmplantas tiesiog nesudraskytų odos, laikui bėgant mažesnis keičiamas didesniu, panašiai kaip ir ausyse nešiojami auskarai - tuneliai.

4. Auskarai - korsetas

Vargu, ar dauguma moterų sutiktų savo nugaros liniją puošti būtent taip. Nežinia, ar džiaugtis ar liūdėti, tačiau kai kurios moterys, tokiose puošmenose atranda tikrąjį grožį ir grakštumą. Ką gi - kiekvienai savo, kaip sakoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Kūno ženklinimas

Tai - viena skausmingiausių ir pavojingiausių ekstremalių kūno puošybos galimybių. Atliekant tokį kūno ženklinimą, specialus aparatėlis yra įkaitinimas tiek, jog palietęs odą, sukelia trečiojo laipsnio nudegimą ir sunaikina nervus, esančius odoje. Taigi, vėliau oda, paženklintoje vietoje tampa nebejautri, o nudeginimai pamažu, bėgant metams, dengiasi plonais odos sluoksneliais.

6. Laisvas kabėjimas, į odą subedus specialius kablius

Tai - laikinas, tačiau skausmingas ir odai pavojingas procesas. Jo metu, ji perduriama specialiais, itin stipriais kabliais, kurie, išdėstyti per visą kūną leidžia jį pakabinti ant specialaus valo ar virvių, taip išlaikant jį ore. Žinoma, daugelis, ko gero, norėtų paskraidyti ar bent jau pakyboti ore, tačiau toks kybojimas - tikrai ne kiekvienam...

REKLAMA

7. „Elfo“ ausys

Niujorke dirbantis plastikos chirurgas Lajos Nagy, teigia, jog jo atliekamos operacijos, siekiant žmogaus ausį prailginti taip, jog ji taptų panaši į elfo - gana žavu. Beje, tas pats chirurgas teigia, jog po tokios plastinės operacijos, daugelis žmonių kur kas geriau girdi muziką...

8. Liežuvio įpjovimas

Norėtumėte pajausti ką jaučia gyvatė, kyštelėdama savo liežuvį lauk? Specialios operacijos metu, liežuvis, pradedant jo viduriu, yra perpjaunamas pusiau vertikaliai, taip suformuojant dvi atšakas, kurias, žaizdai užgijus, galima judinti nepriklausomai viena nuo kitos. Tik nežinia, ar nuo to kas nors labai pasikeičia...

Parengta pagal oddee.com medžiagą


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų