REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šokis – pavasarinė atgaiva sielai

Kauno šokio teatro AURA sveikina visus su pavasariu ir kviečia į savo premjerinį šokio spektaklį „Metų laikai“, kuris bus rodomas balandžio 10 d., šeštadienį, 18 val. REVAL HOTEL NERIS renginių centre (K. Donelaičio g. 27, Kaunas).

REKLAMA
REKLAMA

Spektaklį pagal garsiojo italų kompozitoriaus Antonio Vivaldi muziką pastatė „Auros“ auklėtinė, profesionali šokėja ir šokio pedagogė Lina Puodžiukaitė. Savita šokio ir muzikos kalba čia įprasminama moters ir gamtos gyvenimo paralelė. Metų laikų kaita atliepia įvairialypę moters prigimtį ir jos gyvenimo „istoriją“: gimimą, augimą, brendimą, sužydėjimą ir pilnatvę. Moteris – kaip nuolat atsinaujinanti Pradžių pradžia, užtikrinanti visa ko tęstinumą ir nenutrūkstamumą.

REKLAMA

AUROS šokio vakaras – puiki galimybė pamatyti profesionalių scenos meistrų pasirodymą, pasigėrėti šokio, šviesos ir muzikos skleidžiama harmonija, pasisemti dvasinės energijos, pavasarinio atsinaujinimo impulsų.

Bilietai – 20, 30 Lt; platinami: „Aura“ studijoje (M.Daukšos 30A, Kaunas); 1 val. prieš spektaklį renginio vietoje; per Bilietai.lt sistemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų