REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Malaizijos Sepango trasoje vyko trečiasis „Formulės-1“ etapas. Skirtingai nei tikėtasi, jame neiškrito nė vienas lietaus lašas, o lenktynes užtikrintai laimėjo abu „Red Bull“ pilotai – Sebastianas Vettelis ir Markas Webberis.

REKLAMA
REKLAMA

S. Vettelis į priekį išsiveržė iš karto po starto ir lyderio pozicijos niekam nebeužleido per visą lenktynių distanciją bei į savo taupyklę ramiai susižėrė 25 taškus.

REKLAMA

Trečias finišo liniją kirto Nico Rosbergas iš „Mercedes“, tačiau kitam šios komandos atstovui septyniskart pasaulio čempionui Michaeliui Schumacheriui taškų uždirbti nepavyko – vokietis dėl bolido gedimo iš varžybų pasitraukė jau pirmuose ratuose.

Ketvirtą vietą ir 12 taškų iškovojo puikią formą demonstruojantis lenkas Robertas Kubica („Renault“), o fantastiška penktoji vieta ir 10 taškų atiteko „Force India“ Adrianui Sutilui.

REKLAMA
REKLAMA

Malaizijoje nesužibėjo abu „McLaren“ pilotai: Lewisas Hamiltonas buvo šeštas, o Jensonas Buttonas – aštuntas.

Dar prasčiau pasirodė „Ferrari“ lenktynininkai: Felipe Massa liko septintas, o iš Fernando Alonso bolido priešpaskutiniame rate ėmė rukti dūmai ir ispanas buvo priverstas palikti trasą.

Kitas „Formulės-1“ etapas vyks po dviejų savaičių, balandžio 18 d., Kinijos didmiestyje Šanchajuje.



Malaizijos GP rezultatai:


Pilotų rikiuotė po trijų etapų:


Komandų rikiuotė po trijų etapų:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų