• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


„Balsas.lt“ redakcija be jokio kaltės jausmo prisipažįsta, kad toliau paminėtos balandžio 1-ją paskelbtos naujienos yra juokai. Jų atitikimas tikrovei – kiekvieno fantazijos reikalas.

REKLAMA
REKLAMA


Andriaus Kubiliaus laimei ir, kaip matyti iš komentarų, nemažos dalies lietuvių nelaimei, konservatorių lyderis tebelieka poste, o prezidentės atstovas spaudai šiandien tikriausiai skaičiuoja melagystes apie prezidentūrą, o ne A.Kubiliaus dienas. Linkime sėkmės ir premjerui, ir Lietuvos žmonėms.

REKLAMA


Tie, kurie tikėjosi, jog Barackas Obama šią vasarą atveš viltį, tegu dar palaukia - JAV prezidentas nesirengia atvykti nei į Lietuvą, nei į Latviją. O Rusija ir toliau galės NATO laikyti "priešu už vartų", nes į aljansą jos niekas nekviečia.


Nepaisant visų apžvelgtų argumentų, ES neprašo Lietuvos perduoti Baltarusijai uždarytą Visagino AE. Peršasi išvada, kad Briuselis jau žino būdą, kaip užtikrinti būsimų Rusijos ir Baltarusijos AE prie Nemuno ir Neries saugumą.

REKLAMA
REKLAMA


Atlikus išsamesnius tariamo nežemiškos kilmės humanoido tyrimus, nustatyta, kad tai vietinės rūšies "Bomžus lituanensis" atstovas.


Lietuvą kol kas aplenks ne tik B.Obama, bet ir Filipas Kirkorovas, Bruce'as Willis'as bei ABBA (kuri nė velnio neatsikūrė). Degtinę gersim patys, M.Gelažnikas gali džiaugtis išlaikęs dainavimo partnerę Baibą, o ABBA dainas Vingio parke galėsite išgirsti, jeigu atsinešite savo grotuvą.


Baltosios meškos Patagonijos krantų vis dėlto nepasiekė. Po teisybei, Antarktidoje jos negyvena. O net jeigu ir gyventų, nerealu, kad šiltėjančiuose vandenyse jas neva plukdančios ledo lytys įveiktų daugiau negu tūkstantį Antarktidą ir Pietų Ameriką skiriančių kilometrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA


Turistai skrydžių paieškos puslapyje „Skyscanner“ prasčiausių gyventi Europos miestų niekada nerinko, todėl vilniečiai ir toliau gali džiaugtis nesuteršta sostinės garbe.


Nuo Velykų, deja, lėktuvai iš Vilniaus į Jamaiką neskraidys. Taip su balandžio 1-ąja „Balsas.lt“ skaitytojus sveikino nuotaikingas šokoladukas „Manija“.


Valstybinės mokesčių inspekcijos darbuotojai dirbs kaip dirbę ir lauks Lietuvos gyventojų mokesčių. Jokių nemokamų atostogų jų išleisti neplanuojama (nors VMI šią idėją iš "Balsas.lt" gali drąsiai skolintis!)

REKLAMA


Kol kas tik balandžio 1-osios pokštas ir tai, jog Graikijos vyriausybė svarsto galimybę išnuomoti Akropolį 99 metams. Patikėjusius šia naujiena kviečiame geriau investuoti į vietinus akropolius.


Kauno „Žalgirio“ sirgaliai gali lengviau atsipūsti – aršiausio jų varžovo Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo bent jau artimiausiu metu Šarūnas Jasikevičius tikrai nepapildys. Šaras sezoną baigs Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje.


Panevėžio „Techaso“ klubui neteks išmėginti savo jėgų su stipriausia pasaulio komanda Los Andželo „Lakers“. Tiesa, nors NBA čempionai į Aukštaitiją atvykti kol kas nežada, LKL čempionas „Lietuvos rytas“ gali apsilankyti. Ir net per atkrintamąsias varžybas.

REKLAMA


Formulės-1“ gerbėjai sekmadienį vyksiančiame Malaizijos etape išvys ir Fernando Alonso, ir Michaelį Schumacherį. Ne, lenktynių organizatoriai neatšaukė savo sprendimo dėl muštynių, tiesiog jų nė nebuvo.


Inga ir Arūnas Valinskai dar tikrai nesiskiria ir neplanuoja to daryti. Garsiajai Lietuvos šeimai linkime santarvės ir pakantumo gyvenant kartu!


Nors ir būtų labai smagu turėti oro gondolas nuo Klaipėdos iki "Lietuvos Jūrų muziejaus", kol kas toks projektas nebus įgyvendintas.


Nebus įgyvendintas ir kitas projektas – „Maximos“ grupė nenupirks nebaigto VSD pastato Pilaitėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų