REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greitųjų kreditų teikėjai taikosi prie rinkos pokyčių ir pradeda dirbti lanksčiau. Štai trumpalaikius kreditus teikianti bendrovė "SMScredit.lt" įdiegė sistemą, suteikiančią vartotojams galimybę imti greitąjį vartojimo kreditą tokį, kokio reikia būtent tą akimirką, ir jį grąžinti pasirinktą dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Latvijoje sėkmingai veikianti sistema susilaukė itin didelio paslaugų vartotojų dėmesio. Nuo kovo mėnesio ši sistema veikia ir Lietuvoje. "Klientai turi galimybę svetainėje pasirinkti reikiamą sumą ir terminą, per kurį planuoja grąžinti kreditą, pavyzdžiui, jei Jūs peršalote, pinigų nėra, o atlyginimą mokės tik po 5 dienų, galite pasiskolinti būtent tokią sumą, kokios reikia nusipirkti vaistams. Sumos ir terminai nėra fiksuoti, t.y. klientas gali skolintis būtent tokį kreditą, kokio reikia nenumatyto atvejo metu ir jį grąžinti per tokį laikotarpį, koks vartotojui tinkamas. Skaičiuoklė, atsižvelgdama į pasirinktus kriterijus, tiksliai klientui parodo, kokią sumą iš viso reikės grąžinti ir kokie mokesčiai tą sumą sudaro. Be to, pirmoji paskola yra nemokama, kiek vartotojas pasiskolins, tiek jis ir grąžins", — teigia bendrovės "SMScredit.lt" generalinis direktorius Gediminas Velička.

REKLAMA

Lankstus požiūris suteikia galimybę atitikti klientų poreikius. Pasak Gedimino Veličkos, nuo šiol klientams nereikės mokėti už tai, kas galbūt nėra reikalinga. Be to Gediminas Velička tikino, jog "SMScredit.lt" paslaugų vartotojams, pirmą kartą imantiems paskolą, ir toliau bus suteikiama galimybė grąžinti tiek, kiek buvo pasiskolinta, be jokių papildomų sąlygų ar mokesčių.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų