REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Australijos Melburno žiede vykusioje antrojo šio sezono „Formulės-1“ etapo kvalifikacijoje triumfavo „Red Bull“ pilotai – Sebastianas Vettelis ir Markas Webberis. Jie užėmė atitinkamai pirmą ir antrą vietas, iš kurių ir startuos rytojaus lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA

22-ejų metų vokietis S. Vettelis puikiai važiavo visose trijose kvalifikacijos dalyse ir pelnytai iškovojo pirmą poziciją. Beje, jis tą patį buvo padaręs ir per prieš dvi savaites vykusią Bahreino kvalifikaciją, bet tada etape užėmė tik ketvirtą vietą.

REKLAMA

Ne ką prasčiau kvalifikacijoje pasirodė kitas „Red Bull“ atstovas 33-ejų metų australas Markas Webberis, kuris parodė antrą geriausią rato įveikimo laiką. Trečias – Bahreino etapo nugalėtojas 28-erių metų ispanas Fernando Alonso iš „Ferrari“.

Ketvirtą vietą užėmė praėjusių metų čempionas Jensonas Buttonas („McLaren“), penktąją – Felipe Massa („Ferrari“).

Abu „Mercedes“ lenktynininkai – Nico Rosbergas ir Michaelis Schumacheris – startuos vienas po kito: N. Rosbergas – šeštas, M. Schumacheris – septintas.

REKLAMA
REKLAMA

Bene didžiausia kvalifikacijos varžybų staigmena tapo „McLaren“ piloto Lewiso Hamiltono fiasko – britas tenkinosi kuklia 11-tąja pozicija.

Priminsime, kad „Formulės-1“ lenktynių Australijoje startas – rytoj, 9 val.

Kvalifikacijos rezultatai (vieta, lenktynininkas, komanda, parodytas laikas):


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų