REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, vasario 15 dieną, ketvirtadienį, linksmuolių kompanija „Išjunk šviesą“ kelia sparnus – grupė išvyksta koncertuoti į Airiją.

REKLAMA
REKLAMA

„Ten sugrosime tris koncertus. Tačiau nemažiau svarbus dalykas nei pasirodymai, bus susitikimas su mūsų ilgamečiu boso gitaristu Arūnėliu, persikėlusiu gyventi į Airiją prieš pusantrų metų, -   kelionės planais dalinosi grupės lyderis Valdas Burnys. – Svečioje šalyje praleisime savaitę, ir jau savo dienotvarkėje susirašėme kur ką veiksime. Draugai rekomendavo vieną Dublino barą, tad štai ten teks nusižengti jau kurį laiką grupėje galiojančiam sausam įstatymui, ir gurkštelėti airiško alaus. Matyt trumpam laikui galėsime ir velniais pavirsti“.

Nors „Išjunk šviesą“ gyvuoja jau devyniolika metų, tačiau tai bus tik trečioji grupės koncertinė išvyka į užsienio šalį. „Tiksliau antroji, nes anais laikais, kai važiavome koncertuoti į Šveicariją, dėl nesutvarkytų dokumentų savaitei užstrigome ant Lenkijos-Vokietijos sienos. Galų gale taip ir teko grįžti namo, taip ir nesusipažinus su šveicarų publika. Tačiau savaitė, praleista pasienyje, įsiminė visam gyvenimui: laukdami dokumentų, rengėme koncertus lenkų kaime, o „šnapso“ pirkti važiuodavome pas vokiečius.  Niekada nepamiršiu to vaizdo, kaip vienas mūsų muzikantų, norėdamas prasmukti pro sieną, spraudėsi į automobilio bagažinę“, - prisiminimais dalijosi „Išjunk šviesą“ lyderis, rašo „Bombonešis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų