REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt skaitytojas pranešė, kad šiąnakt vykęs NBA mačas tarp Dalaso „Mavericks“ ir Los Andželo „Clippers“ ekipų itin anksti baigėsi šeimininkų lyderiui Dirkui Nowitzkiui, kuris buvo išvarytas iš aikštės.

REKLAMA
REKLAMA

31-ų metų vokiečio, šį sezoną per kiekvienas rungtynes pelnančio po 24,8 taško, nervai neišlaikė pačioje trečioje kėlinio pradžioje, kai po susistumdymo su varžovų puolėju Drewu Goodenu jam buvo užfiksuota pražanga.

REKLAMA

D. Nowitzki nesutiko su tokiu sprendimu ir tarstelėjo porą ne pačių švelniausių žodžių tą pražangą skyrusiam teisėjui Billui Kennedy, kuris iš pradžių vokietį nubaudė viena technine pražanga, paskui – ir antra, tad D. Nowitzki buvo priverstas palikti aikštę. Jį pakeitė Eduardo Najera.

Laimei, tai nesutrukdė „Mavericks“ klubui iškovoti pergalės rezultatu 106:96, o D. Nowiztkis už ją labiausiai turėtų dėkoti savo 37-erių metų gimtadienį šventusiam Jasonui Kiddui, kuris tame mače pelnė net 26 taškus.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, D. Nowiztkis po rungtynių susilaukė nemažai pylos nuo ekipos vyriausiojo trenerio Ricko Carlisle'o.

„Tai buvo labai blogas Dirko sprendimas, nes jo neapgalvoti veiksmai komandą įstūmė į nepavydėtiną situaciją. D. Nowitzki mūsų klubui yra per daug svarbus, kad galėtų sau leisti prabangą gauti dvi technines pražangas iš eilės“, – griežtai kalbėjo „Mavericks“ strategas.



Siūlome pasižiūrėti įdomiausius „Mavericks“–„Clippers“ rungtynių epizodus (D. Nowitzkio pražangą galite pamatyti nuo 38 sek.):


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų