REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalyvaudami balandžio 1-ajai skirtame „Žvaigždžių duetų“ koncerte, aktorius Marius Jampolskis ir Irūna į pagalbą  pasikvietė Seimo narį, buvusį šou verslo ryklį Arūną Valinską.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai – pasirodymas, įrodysiantis, kad politika niekada negalėjo sutrukdyti meilei, kuri galėjo įvykti prie Lenino paminklo prieš porą dešimtmečių“, - pristatydamas numerį nostalgiškai sakė Rolandas Vilkončius.  

REKLAMA

Duetas dainavo meilės dainą ir vaidino pasimatymą prie Lenino paminklo. Dainuojančio paminklo vaidmenį atliko Arūnas Valinskas.

Irūnos kolegės iš „Studenčių“ vaidino pionieres, marširuojančias Lenino aikštėje su raudona vėliava.

Tačiau vėliau numeris kardinaliai pasikeitė: chuliganas Jampolskis Leniną pavertė Džeksonu itin seksualioje pozoje.

Komisijos narė Inga Valinskienė numerį su vyru stebėjo užsidengusi veidą, ypač toje vietoje, kai Jampolskis nedviprasmiškais judesiais ėmė glaustytis prie Valinsko.

REKLAMA
REKLAMA

Inga prisipažino, kad, stebėdama savo vyrą, pajuto, jog jiedu vis dėlto yra vienas kūnas ir vienas kraujas. Mat ji pati savo pasirodymus per TV taip pat žiūri šiek tiek užsidengusi akis.

„Paprastai gyvenime tave vertinu neigiamai, ko nepasakyčiau apie šiandienos pasirodymą. Buvai kaip niekad subtilus ir nedarei nereikalingų judesių. Buvai savo vietoje“, - šypsodamasi Inga sakė savo vyrui ir sulaukė audringos publikos reakcijos, kad Valinskienei Valinskas patinka tik tada, kai stovi it paminklas.

Komisijoje dalyvavęs Algis Ramanauskas buvusį kolegą įvertino taip: „Jei būtumėt parodęs tą Džeksono judesį apkaltos metu, būtumėte likęs savo poste“.

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadieniais 18 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų