REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Kambarių plėšikai” laidoje ypatinga viešnia – žavioji Olialia pupytė Oksana Pikul. Sekantiems pramogų pasaulio naujienas Oksanos pristatyti nereikia, tačiau gal ne visi žino, kad be savo audringos veiklos mergina šiuo metu panirusi į  verslo vadybos studijas.  Teorija, kaip mat pritaikoma praktikoje – Oksana turi savo grožio saloną ir organizuoja grupės „Olialia pupytės“  koncertus. O ar lieka laiko stipriajai lyčiai?

REKLAMA
REKLAMA

„Nepatinka vyrai kurie keikiasi, smirda ir vaidina“,- savo interviu trumpai ir aiškiai dėsto mergina. Oksana atkreiptų dėmesį į paprastą vaikiną, nes  yra įsitikinusi, kad paprastumas žmogų puošia.  Ar šį kriterijų atitinka trys niekada nematyti ir nežinomi laidos „Kambarių plėšikai“ dalyviai  paaiškės tik įvertinus jų kambarius.

REKLAMA

Domantas, Karolis ir Andrius. Visus tris vaikinus vienija bendra veikla ir pirmieji žingsniai į didžiąją sceną su grupe „Tautinis brandas“.  Laisvu nuo šios veiklos metu Domantas studijuoja, Karolis organizuoja renginius, o Andrius važinėja po miestą sportiniu automobiliu. Šiek tiek laiko lieka ir merginoms.

Domantas neapkenčia „tuščių panelių“, Karolis vengia tų, kurios vadinamos „barakudomis“, o Andrių erzina visos su priaugintais lakuotais nagučiais.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinai maloniai nustebs televizijos monitoriuje išvydę pažįstamą veidą. Negana to, bejėgiškai stebės kaip, ne pas kitas, o pati pupytė Oksana dairosi po jų kambarius, varsto spintų duris, randa ir mėgina spėti kam naudojamas vienas ar kitas daiktas.

Erotinės kelnaitės, automobilių ženklai - pakabučiai, kaukazietiškas kostiumas su botagėliu, pagaliau prie lovos padėtas revolveris.  Ar šios informacijos Oksanai pakaks priimti sprendimą?

Netikėtos, intriguojančios realios situacijos jau ketvirtadienį, 21 val. naujame MTV realybės šou „Kambarių plėšikai“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų