REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį įvyko du atsakomieji UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mačai. Juose tragiškai pasirodė AC „Milan“ ir Madrido „Real“ klubai, kurie ne tik nesugebėjo panaikinti turėto deficito, bet ir apskritai laimėti.

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester United“ po pergalės išvykoje 3:2 priėmė svečius iš Italijos AC „Milan“ futbolininkus. Jau 13 min. „raudonųjų velnių“ lyderis Wayne‘as Rooney išvedė savo komandą į priekį ir taip dar labiau komplikavo italų šansus.

REKLAMA

Maža to, pačioje antroje kėlinio pradžioje, 46 min., tas pats W. Rooney pasižymėjo dar kartą ir „Man. United“ jau pirmavo 2:0.

Tačiau ir tai dar nebuvo AC „Milan“ košmaro pabaiga, nes 59 min. trečią vinį į varžovų karstą įkalė Ji-Sung Parkas, o 88 min. savo žodį tarė bei italų sutriuškinimą užbaigė Darrenas Fletcheris – 4:0.

Dar viename UEFA Čempionų lygos sezone nieko nuveikti nepavyko ir Madrido „Real“ ekipai. Tai paaiškėjo po to, kai ispanai po nesėkmės Lione 0:1 savo aikštėje su „Olympique“ vienuolike sužaidė tik lygiosiomis 1:1 (1:0). Žvaigždžių prikimštas klubas neįveikė net aštuntfinalio barjero.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, mačas „Karališkajam“ klubui prasidėjo ne taip ir blogai, nes jau 6 min. įvartį įmušė Cristiano Ronaldo – 1:0. 25 min. „Realas“ turėjo puikiausią progą padvigubinti savo pranašumą, bet vienas prieš tuščius vartus likęs Gonnzalo Higuainas įsigudrino kamuolį sukirsti į virpstą.

Antrajame kėlinyje „Olympique“ futbolininkai nusiramino ir išlygino žaidimą, o 75 min. po gražios kombinacijos pasiekė ir taip reikalingą įvartį – Ikerą Casillasą nuginklavo Miralemas Pjaničius, išplėšęs savo komandai ne tik lygiąsias 1:1, bet ir kelialapį į ketvirtfinalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių statistika:

 „Manchester United“ (Anglija) – AC „Milan“ (Italija) 4:0 (1:0). Pirmas mačas – 3:2.

Įvarčiai: 13 min. W. Rooney 1:0, 46 min. W. Rooney 2:0, 59 min. J.-S. Parkas 3:0, 88 min. D. Fletcheris 4:0.

Madrido „Real“ (Ispanija) – Liono „Olympique“ (Prancūzija) 1:1 (1:0). Pirmas mačas – 0:1.

Įvarčiai: 6 min. C. Ronaldo 1:0, 75 min. M. Pjaničius 1:1.

Priminsime, kad į ketvirtfinalį taip pat jau pateko Londono „Arsenal“ ir Miuncheno „Bayern“ klubai.

Siūlome pasižiūrėti abejų rungtynių įvarčius:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų