REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė  „LG Electronics“ (LG) pranešė jau šį mėnesį Lietuvoje pristatysianti išmanųjį telefoną „LG GW620“ su „Android“ operacine sistema. Naujasis telefonas su lietuvišku meniu pritaikytas bendrauti socialiniuose tinkluose.

„Pirmasis LG „Android“ telefonas – daugiafunkcis, lengvai naudojamas įrankis socialinių tinklų entuziastams.

REKLAMA
REKLAMA

Prisitaikydami prie klientų gyvenimo būdo, suteikiame jiems daugiau laisvės bendrauti su draugais ir šeima“, - bendrovės pranešime cituojamas „LG Mobile Communications“ prezidentas ir vykdomasis direktorius Skottas Ahnas.

REKLAMA

„LG GW620“ programa „SNS Manager“ leidžia naudotis įvairiais socialiniais tinklais vienu metu - patikrinti draugų statusą, gauti žinutes, komentuoti ar atnaujinti profilio informaciją. Telefonas turi veidus įsimenančias funkcijas „Auto Face-Tagging“ ir „Face To Action“. Tereikia telefone suvesti draugo kontaktinę informaciją ir priskirti jį atitinkančią nuotrauką. Kaskart palietę nuotrauką ekrane, galėsite tiesiogiai bendrauti su draugu – paskambinti, siųsti trumpąsias ar vaizdo žinutes, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, patogi QWERTY klaviatūra, sparti interneto naršyklė, vaizdo transliacijos, pamėgtos „Google“ programos, SMS pokalbių, greitųjų žinučių funkcija „Instant Messager“, aktyvi elektroninio pašto galimybė – tai tik dalis „LG GW620“ funkcijų, leidžiančių greitai ir lengvai bendrauti.

5 megapikselių AF kamera, aukštos raiškos vaizdo įrašymo funkcija suteikia galimybę fiksuoti bei redaguoti turinį, perkelti jį į internetą, pasidalinti su draugais. HVGA 3 colių įstrižainės skystųjų kristalų ekranas, „DivX” ir „Xvid” formatų vaizdo įrašų atkūrimas, 3,5 mm garso jungtis suteikia daugiau pramogų universaliame „LG GW260“ telefone galimybių, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų