• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl bučinių sutrikdė oro uosto darbą

Haisongas Jiangas iš Niudžersio buvo nuteistas 100-ai valandų viešųjų darbų ir 658 JAV dolerių (~1667 litų) bauda už tai, kad oro uoste pateko į saugumo juosta atitvertą teritoriją ir ten pabučiavo savo merginą.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl sausio 3-ią dieną įvykusio incidento tarptautinis „Newark Liberty“ oro uostas buvo uždarytas šešioms valandoms. Tai paveikė 16000 keleivių, buvo atidėta 100 skrydžių, dar 27 – atšaukti.

REKLAMA

H.Jiangas, kuris šiuo metu siekia daktaro laipsnio, kaip pranešama, laukė, kol iš savo vietos pasišalins apsaugos darbuotojas. Tuomet vaikinas staigiai pranėrė pro saugumo juostos „tvorelę“ ir nubėgo pas savo merginą.

Šiandien H.Jiangas gailisi savo poelgio, nepaisant to, kad dėl jo su mergina galėjo praleisti papildomas 20 minučių. Ji tąsyk rengėsi skristi į Kaliforniją.

„Atsiprašau visų, kurie nukentėjo dėl mano poelgio. Tenorėjau su savo mergina praleisti šiek tiek daugiau laiko. Laužyti taisykles – nebuvo mano tikslas“, - teisme kalbėjo vaikinas.

Kaip bebūtų, įvykis nesugriovė H.Jiango santykių. Pasak vaikino gynėjo, porelė vis dar draugauja ir „be proto myli vienas kitą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų