REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausiai valdančiajai Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijai artimiausiu metu gali tekti atsisveikinti su parlamentaru Vidmantu Žiemeliu. Politikas svarsto galimybę išstoti iš TS-LKD, palikti šios partijos frakciją Seime ir įstoti į Krikščionių partiją bei prisijungti prie jos atstovų parlamente. Valdantieji anksčiau su "krikščionimis" yra derėjęsi dėl paramos, tačiau derybos sužlugo, rašo "Lietuvos žinios".

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį kalbėdamas su dienraščiu V. Žiemelis neneigė svarstąs galimybę prisijungti prie "krikščionių". "Tačiau jokio viešo pareiškimo dar nepadariau", - aiškino jis. Paklaustas, ar buvo įkalbinėjamas konservatorius išmainyti į "krikščionis", V. Žiemelis sakė labai seniai pažįstąs Krikščionių partijos lyderį Gediminą Vagnorių, su juo dirbęs vienoje Vyriausybėje. "Jį labai vertinu", - kalbėjo parlamentaras.

Seimo Krikščionių partijos frakcijos seniūnas Aleksandras Sacharukas nepaneigė, kad frakciją gali papildyti V.Žiemelis. Jis tvirtino nenorįs plačiau to komentuoti. "Kol V. Žiemelis neparašė prašymo, negaliu nieko tvirtinti. Seimo nariai patys sprendžia, kur jiems geriau", - aiškino A.Sacharukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų