REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos autolenktynininkų Benedikto Vanago ir Sauliaus Jurgelėno ekipažas šiemet dalyvaus pasaulio ralio maratonų taurės varžybose. Tai pirmas kartas, kai Lietuvos komanda ketina startuoti visuose Tarptautinės automobilių sporto federacijos (FIA) pasaulio ralio maratonų taurės varžybų lenktynėse, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai didžiulis projektas, kuriuo norime parodyti tautiečiams, kad, nepaisant krizės, galima daryti didelius dalykus. Taip pat norime atkreipti dėmesį į tai, kad lietuviai nepakankamai didžiuojasi būdami lietuviais ir pamiršta, kokios spalvos mūsų vėliava. Na, o sportine prasme, tai neabejotinai didžiulis iššūkis“, – sakė B. Vanagas.

REKLAMA

Pasaulio taurės varžybų kalendoriuje – ketverios varžybos, vykstančios egzotiškuose pasaulio kraštuose. Pirmasis etapas vyks kovo 27 – balandžio 1 dienomis Jungtiniuose Arabų Emyratuose, antrasis gegužės 1-8 dienomis – Tunise, trečiasis birželio 5-16 dienomis – Portugalijoje ir Maroke, o ketvirtasis spalio 2-10 dienomis Egipte.

Pernai B. Vanago ir S. Jurgelėno ekipažas „Ladoga Trophy“ varžybų TR1 klasėje užėmė antrąją, o „Šilko kelio“ ralio absoliučioje įskaitoje – aštuntąją vietas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų