• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei ne „YouTube“, Rusijoje klestėtų nebaudžiamumas

Tik po to, kai internetiniame portale „YouTube“ buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip vienos įtakingos pareigūnės dukra lėkdama milžinišku būriu įsirežia į dvi kelkraščiu einančias moteris ir vieną iš jų čia pat mirtinai sužaloja,

REKLAMA
REKLAMA

Po incidento matyti, kaip moteris išlipa iš automobilio, apžiūri jam padarytą žalą ir kažkam paskambina mobiliuoju telefonu. Tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, A. Šavenkova tikrai neskambino greitajai pagalbai, kuri dar galbūt būtų padėjusi žuvusiai pėsčiajai. Praeiviai taip pat abejingai reagavo į įvykį.

REKLAMA

Incidentas įvyko dar gruodžio 2 dieną, tačiau milicija kaltinimus pateikti pažadėjo tik šią savaitę. Kritikai teigia, kad Irkutsko milicija kaltinimus pateikti vengė vien todė, kad automobilį didžiuliu greičiu vairavusi 20 metų Anna Šavenkova dirba valdančiosios „Vieningosios Rusijos“ partijos konsultante, o jos mama yra vietinės Rinkimų komisijos vadovė.

Rusijoje ir anksčiau Sovietų Sąjungoje būdavo įprasta, kad valdžia mėgina nuslėpti nusikaltimus, kurie galėtų mesti juodą šešėlį ant valdančiųjų reputacijos.

Pateikiame eismo įvykio vaizdo įrašą, privertusį miliciją pagaliau pateikti kaltinimus prasikaltėlei:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų