REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuolat pasaulį stebinanti vienas už kitą keistesniais apdarais, Lady Gaga ketina ant scenos gerbėjams parodyti ir aukštosios mados meno kūrinių - jau pasirodė keletas Giorgio Armani sukurtų modelių specialiai Gagai.

REKLAMA
REKLAMA

Kritikai išgyrė Gagos aprangą Grammy apdovanojimuose, taigi dainininkės apdarą kūręs italų dizaineris noriai sutiko padirbėti ir ties jos sceniniais kostiumais. Pristatydamas savo sukurtus modelius (tiesa, kol kas tik du) Armani teigė: "Visur, kur tik einame, girdime Gagos dainas, ji lyg mūsų laikų garso takelis. Būtent dėl ypatingo muzikinio talento, Lady Gaga tapo ir mados ikona."

REKLAMA

Mados ikonai bet ko nepasiūlysi, todėl Armani sukūrė šiek tiek vėžiagyvį primenantį sidabrinį kostiumą ir tamsiai mėlyną triko, kuris, atrodo, nelabai kuo skiriasi nuo daugumos Gagos drabužėlių. Pati Gaga tuo tarpu nespjauna ir į kitus kūrėjus: jos spintą neseniai papildė Prada suknelė, kuri pagaminta iš plastiko, tačiau išlaiko klasikinį XVIIIa. siluetą.

Pikti liežuviai plaka, kad Gaga dėl koncertinio turo patiria didžiulius nuostolius, nes kostiumai ir vaizdo efektai kainuoja daug brangiau, nei dainininkė uždirba pardavusi bilietus. Tačiau, atrodo, Gagai tai nelabai rūpi. Naujieji pop karalaitės drabužiai - Jūsų teismui:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų