REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasieniečiai Biržuose su įkalčiais sulaikė keturis, įtariama, nuo marihuanos apsvaigusius vyrus.

REKLAMA
REKLAMA

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Šiaulių rinktinės Specialiosios paskirties būrio ir Pasvalio užkardos Operatyvinės veiklos poskyrio pareigūnai, turėję informacijos apie galimą narkotinių medžiagų platinimą ir vairavimą apsvaigus, patikrino į vieną Biržų miesto automobilių stovėjimo aikštelę atvykusį automobilį "Volkswagen Passat" angliškais numeriais. Automobilyje sėdėjo trys 18, 27 ir 32 metų biržiečiai bei 25 metų pasvalietis.

REKLAMA

18-metis, matyt, tikėdamasis atsikratyti įrodymais, iš kišenės išsitraukė ir išmetė plastikinį užspaudžiamą maišelį su žalsvos spalvos augalinės kilmės medžiaga.

Kaip vėliau paaiškėjo, du iš automobilyje buvusių vyrų, 27-erių ir 32-ejų, praėjusių metų gegužę jau buvo pakliuvę pasieniečių akiratin dėl neteisėto narkotinių ir psichotropinių medžiagų įgijimo bei disponavimo jomis. Tuomet Biržų parke pasieniečiai sulaikė septynis vietinius gyventojus. Patikrinimo metu automobiliuose rasti keturi paketėliai su augalinės kilmės narkotine medžiaga, vienas su baltos spalvos milteliais bei stiklinė vandens pypkė, skirta narkotikams rūkyti. Dalis rastų kvaišalų jau buvo sumaišyti su tabaku bei paruošti vartoti. Visus septynis biržiečius tąsyk pasieniečiai nuvežė į miesto polikliniką. Medikai nustatė, kad nuo kvaišalų buvo apsvaigę penki vyrai.

REKLAMA
REKLAMA

Ir šįkart pareigūnams kilus įtarimų, kad sulaikytoji ketveriukė gali būti apsvaigusi nuo narkotinių medžiagų, vyrai buvo nuvežti į Biržų ligoninės priėmimo skyrių. Medikai nustatė, kad visi keturi sulaikytieji svaiginosi marihuana.

Įtariamuosius ir surinktą medžiagą pasieniečiai perdavė Biržų rajono policijos pareigūnams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų