REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kadaise viename iš "kelių į..."(nesiverčia liežuvis sakyti "į žvaigždes") pradėjęs dainuoti Mino, pasirodo, yra aktyvus gyvūnų globėjas. Vakar Kaune niekam neberūpintis atlikėjas surengė koncertą, skirtą kitiems niekam neberūpintiems - beglobiams gyvūnams - paremti.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, tai jau trečias toks parama gyvūnėliams susidomėjusio Mino koncertas: pirmasis įvyko Klaipėdoje, antrasis - Šauliuose. Koncerto metu ant scenos žiūrovai gali pamatyti "Tina dance" katytes, o šalia scenos - beglobius šuniukus. Atlikėjas į jį paspoksoti (ką ten į jį, į "Tina dance", žinoma) susirinkusiems siūlo pasiimti beglobį šunelį į namus, ar bent jau paaukoti gyvūnų prieglaudoms maisto.

Tikslas gal ir gražus, Mino ilgai postringauja apie tai, kaip svarbu atkreipti visuomenės dėmesį į beglobių gyvūnėlių padėtį, tačiau kuo toliau, tuo panašiau, kad žvaigždės gerbėjų dėmesį mėgina atkreipti žiniasklaidoje populiariausiomis temomis: Zvonkus ir dar krūva pseudožvaigždučių renkasi stiliaus ženklu tapusius megztukus "a la Kedys", tuo tarpu Mino gailėti gyvūnėlių pradėjo po plačiai žiniasklaidoje nuskambėjusių šunų kankinimo istorijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų