• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

22-ejų metų Giedriaus Arlauskio žvaigždė žiba vis ryškiau – garsiajame „Anfielde“ vykusioje UEFA Europos lygos šešioliktfinalio dvikovoje su „Liverpool“ ekipa lietuvis atrėmė net 10 smūgių ir buvo išrinktas geriausiu mačo žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Urzičenio „Unirea“ klubas tituluotajai „Liverpool“ vienuolikei ir pralaimėjo 0:1 (0:0), rumunai su Lietuvos vartininku priešakyje išsaugojo visai neblogus šansus atsirevanšuoti per atsakomąją akistatą po savaitės ir už tai turi būti dėkingi pirmiausia būtent G. Arlauskiui.

REKLAMA

Mūsiškis jau per pirmąją šeimininkų ataką turėjo pademonstruoti visus savo sugebėjimus, kai meistriškai atmušė labai pavojingą Steveno Gerrardo smūgį iš arti. Vėliau G. Arlauskis savo tvirtovę irgi gynė labai patikimai ir dažniausiai baudos aikštelę pasiekusį kamuolį iškumščiuodavo kuo toliau. Taigi nepaisant visų „raudonųjų“ pastangų, pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių 0:0.

Po pertraukos Rafaelio Benitezo auklėtiniai dar labiau padidino savo apsukas ir G. Arlauskiui darbo tikrai netrūko, bet visi „Liverpool“ žaidėjų smūgiai į lietuvį atsitrenkdavo tarsi į sieną. Vis dėlto 81 min. šeimininkai pasiekė savo: po gražios atakos smūgiu galva iš vos kelių metrų pergalę išplėšė Davidas N'gogas – 1:0. G. Arlauskis šiame epizode buvo bejėgis.

REKLAMA
REKLAMA

Po susitikimo viena populiariausių Europos futbolo svetainių www.goal.com Lietuvos atstovui skyrė 8 balus ir beveik be konkurencijos išrinko geriausiu dvikovos žaidėju.

„Puikiai apsigynė nuo S. Gerrardo smūgio jau 1 min., vėliau sėkmingai susitvarkė su D. Kuyto, F. Aurelio ir to paties S. Gerrardo išpuoliais, bei buvo pastebimiausia mačo figūra“, – G. Arlauskio žaidimą puikiai įvertino ekspertai.



Siūlome pasižiūrėti vienintelį šių rungtynių įvartį:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų