REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno policijos pareigūnai operatyviai - per tris valandas - sulaikė du ginkluotu plėšimu įtariamus asmenis.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo tarnybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai antradienio rytą gavo pranešimą, kad maždaug prieš pusvalandį Kauno rajone, sodų bendrijos "Radikiai" teritorijoje, nenustatyti asmenys, panaudodami daiktą, panašų į pistoletą, pagrobė juodos spalvos automobilį "Honda CRV".

REKLAMA

Užpuolikai Baltarusijos piliečiui sudavė į pilvą ir pagrasino pistoletu. 42 metų Baltarusijos pilietis S. D. patirtus nuostolius įvertino 69 tūkst. litų. Automobilis priklauso Baltarusijos įmonei "Reichter".

Pareigūnai nustatė galimus užpuolikus ir nepraėjus nė trims valandoms Jonavoje sulaikė du minėtu nusikaltimu įtariamus jonaviškius: 42-jų Ričardą Stanevičių ir 44-rių Saulių Barauską. Abu asmenys teisti: R. Stanevičius teistas užsienio valstybėse už vagystes ir plėšimus, S. Barauskas - už chuliganizmą.

REKLAMA
REKLAMA

Abu sulaikytieji dirba UAB "Trikampis žiedas" apsaugos darbuotojais.

Pagrobtas automobilis rastas Jonavos rajono Marvyliaus kaime. Pas sulaikytuosius rasti ir paimti savigynai išduoti ginklai.

Abu įtariamieji sulaikyti 48 valandoms, jiems pareikšti įtarimai dėl plėšimo panaudojant šaunamąjį ginklą ir pagrobiant didelės vertės turtą.

Už tai baudžiama laisvės atėmimu nuo dvejų iki dešimties metų.

Pareigūnai įtaria, kad nuo šių asmenų galėjo nukentėti ir daugiau piliečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų