• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Na, jeigu jums nesiseka nustebinti savo vyro ar draugo per Valentino dieną, tada galbūt Julia Roberts yra pasiruošusi jums padėti šiek tiek ištvirkusiais patarimais.

REKLAMA
REKLAMA

Per spaudos konferenciją, kurioje buvo kalbama apie filmą "Valentino diena", Beverly Hillse dalyvavo visos filmo žvaigždės: Bradley Cooperis, Jennifer Garner, Ashtonas Kutcheris, Jessica Biel, Jessica Alba, Shirley MacLaine, George`as Lopez'as, Topherė Grace, Hectora Elizondo ir režisierius Garry Marshallas.

REKLAMA

Viena iš salėje sėdėjusių moterų paklausė Julios "kaip padaryti jį laimingu per Valentino dieną?", aktorė nutempė nustebusią veido išraišką ir rėžė: "Oho, paprasčiausiai galima užgesinti šviesas!". Filmo aktoriai pradėjo garsiai juoktis, o surimtėjusi Roberts tęsė: "Gerai, palaukit minutėlę, kiek laiko jau esat su savo draugu? Ar jau mylėjotės?,- po šio klausimo salėje esanti moteris dvejodama pradėjo kažką mykti ir taip neištarė atsakymo.

"Na, tada viskas su jumis aišku. Bet kadangi jau manęs paklausėt, tai atsakymą duosiu. Mes ištaisysim šią problemą. Tiesiog padarykit gerą vakarienę, būtinai įpilkite vyno, o kadangi tai - svarbiausia metų naktis, prie vakarienės stalo nedrįskite sėsti su liemenėle!, - po šių žodžių Julia atsisuko į B.Cooperi ir ištarė: "Juk tai receptas į sėkmę, ar ne, Bradli Cooperi?".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų