REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę - sausio 29 - vasario 4 dienomis - Lietuvos keliuose žuvo 4 žmonės, sužeisti 72 eismo dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Žuvo 1 vairuotojas, 3 keleiviai.

Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybos duomenimis, iš viso per savaitę įvyko 58 eismo įvykiai. Trijų eismo įvykių kaltininkai - neblaivūs vairuotojai.

REKLAMA

Sausio 29-osios vakarą Vilniuje 46 metų vilniečio vairuojamas taksi automobilis "Mercedes-Benz C200", įvažiavęs į pagal asfalto kraštą buvusią provėžą, išslydo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su automobiliu "Honda Civic", vairuojamu 18 metų vaikino. Žuvo taksi keleivis - 45 metų vyras. Sužeisti "Honda" vairuotojas ir 24 metų keleivis.

Sausio 30-osios vakarą Pasvalio rajone, ties Saločių miesteliu, iš šalutinio kelio į pagrindinį įvažiavęs automobilis "Audi 80" susidūrė su krovininiu automobiliu "Volvo FH", vairuojamu 49 metų Latvijos piliečio. Žuvo du lengvojo automobilio keleiviai, kuriems buvo 20 ir 24 metai. Sužeisti šį automobilį vairavęs 18-metis ir kartu važiavę du to paties amžiaus keleiviai - mergina ir vaikinas. Vilkiko vairuotojas nenukentėjo.

Vasario 3-iosios rytą Vilniuje 22 metų moteris, vairuodama automobilį "Opel Corsa", jo nesuvaldė, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu "Audi 100", vairuojamu 47 metų Vilniaus rajono gyventojo. "Opel" vairuotoja žuvo. "Audi" vairuotojui nustatyti kūno sumušimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų