REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį iš gimtojo Alytaus į Vilnių vykusi merginų grupės AXOM narė Ina Janukaitytė pateko į avariją. Įvažiuojant į sostinę, netoli Kirtimų ir Galvės gatvių sankryžos, mergina nesuvaldė automobilio „Audi A6“, kuris apsivertė ore ir skriedamas nuo kelio trenkėsi į medį.

REKLAMA
REKLAMA

Avarija įvyko apie 6 val. ryto. Buvo tamsu, o eismo sąlygos – itin sudėtingos. Mašinos priekinis ratas pagavo sniego pusnį ir pradėjau skrieti nuo kelio,“ – pasakoja I. Janukaitytė.

REKLAMA

„Labai išsigandau, tačiau visa laimė, kad atsipirkau tik keliais įbrėžimais. Nuo rimtesnių sužalojimų išgelbėjo saugos diržai ir laiku išsiskleidusios oro pagalvės, todėl medikų pagalbos neprireikė,“ – tikina „axominė“ atlikėja.

„Buvau girdėjusi apie skaudžias nelaimes keliuose dėl gausaus sniego ir slidžios kelio dangos, todėl važiavau labai lėtai ir atsargiai, bet, matyt, to nepakako,“ – svarsto dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Audi A6” sudaužytas nepataisomai, I. Janukaitytei vaikščioti pėsčiomis neteks. Dar praėjusį penktadienį ji nusipirko naują automobilį.

„Senąją mašiną ketinau parduoti ir važinėti naująja. Deja, automobilis sumaitotas taip, kad jo kaina sumenko keliolika kartų,“ – apgailestavo mergina. 

Pasak AXOM prodiuserio, kadangi dainininkė jaučiasi gerai, numatyti grupės koncertai nebus atšaukti ir I. Janukaitytė juose dalyvaus.

"Topmusic" nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų