REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tritaškių konkurse – 211 cm ūgio centras, o dėl Ž. Ilgausko – neaišku

JAV žiniasklaida praneša, kad 26 metų 211 cm ūgio Fynikso „Suns“ vidurio puolėjas Channingas Frye'us dalyvaus NBA tritaškių konkurse.

REKLAMA
REKLAMA

Kiti renginio dalyviai kol kas neišduodami. Puolėjo ir „centro“ pozicijose žaidžiantis krepšininkas tapo pirmuoju vidurio puolėju, dalyvausiančiu tritaškių turnyre, per pastaruosius trylika metų. 1997-aisiais konkurse dalyvavo Sietlo „SuperSonics“ aukštaūgis Samas Perkinsas.

REKLAMA

Ch. Frye'us iš toli šiame sezone atakuoja 44 proc. taiklumu ir taikliausių snaiperių kategorijoje rikiuojasi septintoje vietoje. Įmetęs 114 tolimų metimų, „Suns“ prekinės linijos žaidėjas šiuo metu nusileidžia tik italui Danilo Gallinari (122 trit.) ir Aaronui Brooksui (115 trit.).

Po blankių sezonų Niujorko „Knicks“ ir Portlendo „Trail Blazers“ ekipose, Ch. Frye'us šiemet vidutiniškai rungtyniauja po 24 minutes, renka po 12 taškų, sugriebia 5,7 atšokusio kamuolio ir atlieka 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Priminsime, kad šį sezoną tritaškius labai taikliai meta ir Žydrūnas Ilgauskas, kuris pataikė 10 metimų iš 18 (56 proc.), tačiau apie mūsiškio dalyvavimą snaiperių konkurse kol kas jokių žinių nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų