REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„TWNKL“ į „Gravity“ sceną penktadienį iškvies Igną

Scenos chuliganai „TWNKL“ ruošiasi gyvam pasirodymui klube „Gravity“. Penktadienį, vasario 5-ąją jie į kompaniją pasikvietė vieną rimčiausių šalies didžėjų Igną. Taikią, bet audringą gitarų ir elektronikos dvikovą papildys ir Benua bei Andriaus Alien („Happyendless DJs“) setai.

REKLAMA
REKLAMA

„Bausime klausytojus savo mylima muzika ir gyvomis improvizacijomis“, – prognozuoja gruodį debiutinį albumą trankiai pristačiusių „TWNKL“ lyderis Jurgis Didžiulis. „Gravity“ vienu metu vyks ir koncertas, ir diskoteka – muzikos instrumentų linijas papildys Igno leidžiama šokių muzika ir atvirkščiai.

REKLAMA

„Prisipažinsiu – gyvai „TWNKL“ koncerto nesu matęs! Ir tokių improvizacijų su gyvais muzikantais išbandyti neteko... Todėl labai įdomu. Nekantrauju“, – penktadienio laukia profesionalių muzikantų į dvikovą iškviestas Ignas.

Didžėjui toks nuotykis bus pirmas, o iš kūrybinio nekantrumo gimusios grupės „TWNKL“ nariai gali pasigirti ilgamete šio reikalo patirtimi ir visuomet džiaugiasi galėdami ne tiesiog koncertuoti, bet ir scenoje „pasitūsinti“ su kolegomis. Jurgis tvirtina su didžėjais improvizavęs dar klubo „Gravity“ istorijos pradžioje, Markas yra scenoje šėlęs su „SEL“, Auris ir Sieras – su „Metal on Metal“ trijule.

REKLAMA
REKLAMA

Verta paminėti, kad renginio „Gravity“ metu vietoje nenustygstantys elektrorokeriai filmuos paskutinio savo singlo iš debiutinio albumo vaizdo klipą. „Too Old“ jau visai netrukus bus galima išvysti ne tik naktinio klubo, bet ir kino teatro „Pasaka“ vaizdus.

Aplink „TWNKL“ ir Igno užkurtą muzikinį uraganą „Gravity“ tilps ir praktiškai už pulto gyvenančių „Happyendless“ didžėjų Benua ir Andriaus Alien setai. Nuo pat klubo atidarymo 22 val. iki ryto penktadienį kiekviena minutė bus stipri ir energinga. Išankstiniai bilietai – visose BILIETAI LT kasose.



„TWNKL“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų