REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netruko praskrieti dar vieni metai, jau ketvirtieji, kuriuos skaičiuojame be aktoriaus, bardo, kūrėjo Sauliaus Mykolaičio. Vis dėlto jis gyvas jį mylėjusių atmintyje ir kalba dainomis, kurios atgimsta jau kitų atlikėjų lūpose. Vasario 17 d. 19 val. Dainuojamosios poezijos palėpė kviečia į jau tradiciniu tapusį vakarą, skirtą aktoriui Sauliui Mykolaičiui atminti, kuris vyks Kauno valstybiniame dramos teatre, penktojoje salėje.

REKLAMA
REKLAMA

Esate laukiami jaukiame, gal kiek nostalgiškame, bet kaskart vis naujas Sauliaus asmenybės spalvas atskleidžiančiame bendraminčių pasibuvime, kartu su Mariumi Jampolskiu, Andriumi Bialobžeskiu, Domantu Razausku, Dominyka Adomaityte ir kitais, kuriems Saulius buvo ir yra svarbus.

REKLAMA

Marius Jampolskis – Lietuvos Nacionalinio Dramos teatro aktorius, vaidinęs paskutiniame Sauliaus Mykolaičio režisuotame spektaklyje „Mažasis princas“, daugeliui pažįstamas iš įvairių vaidmenų televizijoje ir teatre. Vis dėlto muzika ir dainavimas – tie Mariaus talentai, apie kuriuos iki šiol ne visi žinojome. Neseniai Marius Jampolskis debiutavo monodramoje „Gaidukas“, kurią pristatė kartu su režisieriumi Jurijumi Smoriginu.

REKLAMA
REKLAMA

Andrius Bialobžeskis – Jaunimo teatro aktorius, dainuojamosios poezijos atlikėjas, talentu žibantis ne tik teatre, bet ir televizijos ekrane. Vaikystėje dainavęs berniukų chore, šiandien Andrius taip pat nepamiršta muzikos. 2008 – aisiais galėjome jį, su kitais lietuvių aktoriais išgirsti traukiant partizanų dainas, deklamuojant poeziją. Andrius taip pat buvo Dainuojamosios poezijos svečias praėjusių metų vakare Sauliui Mykolaičiui atminti, kuriame dovanojo savo dainas ir prisiminimus.

Domantas Razauskas – daugkartinis Dainuojamosios poezijos palėpės svečias, kurio pristatyti jau tikriausiai nebereikia. Aišku viena – šio muzikanto, nardančio tarp pačių įvariausių muzikinių stilių ir nuotaikų, programos nuspėti neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dominyka Adomaitytė – jauna atlikėja, bardų pasaulyje debiutavusi 2008 – aisiais, išsiskirianti sodriu balsu ir kaskart kitokiomis kūrinių interpretacijomis, papildytomis įvairiausių instrumentų skambesiu.

Mano Dievas žolėj

Mano žiogas ore

Stygos danguj, stygos danguj

Mūza delne.

                            (Saulius Mykolaitis “Matrica”)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų