REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Olialia“ pupytės Marinos Daščenkos ir jos vyro Andrejaus skyrybų drama  dar nesibaigė, tačiau pora toliau sėkmingai aiškinasi santykius spaudoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Marina jau nebekalba apie skyrybas, tuo tarpu jos vyras ir dukros tėvas žurnalui „Privatu!“ pareiškė, kad iš žmonos padarė lėlytę. „Ji skambino man ir pasakė tiesiai šviesiai: „Jei nori, kad susitaikytume, nupirk man batus už 1 200 litų.“ Ir kol kartu gyvenome, ji mane šantažuodavo: „Jei neduosi pinigų – nebus sekso“, - teigė Andrejus.

„Nori automobilio? Prašom! Nori brangių batų? Perku! Tarp mūsų praraja atsirado tada, kai atsiguliau į ligoninę dėl balso stygų operacijos ir tuo metu praradau pelningą užsakymą. Visiškai neturėjau pinigų. Ji net aplankyti manęs neatėjo, pradėjo ieškoti kitų pinigų šaltinių. Iš pradžių Marina tokia nebuvo, mat ją paėmiau visišką nabagėlę. Nuo tada ji pradėjo pirkti kosmetiką už kelis tūkstančius, sumokėjau už jos priekinius porcelianinius dantis, finansavau krūtinės didinimo operaciją, lūpų pripūtimo procedūras, į veidą nuolat leidosi jauninamuosius preparatus. Aš iš jos padariau lėlytę“, - žurnalui sakė Andrejus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų