REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien prasidedančiose VTB Vieningosios lygos finalinio ketverto rungtynėse savo taiklumą galės pademonstruoti ir aktyviausieji Kauno „Žalgirio“ sirgaliai. Per rungtynių pertraukėles jie galės mesti į krepšį nuo aikštės vidurio ir varžytis dėl draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ įsteigto 15 tūkst. litų prizinio fondo.

REKLAMA
REKLAMA

„Laukia labai įdomių rungtynių serija, manau, kad Halėje neliks nei vienos laisvos vietos.  Tad auksinis mūsų rėmėjas „PZU Lietuva“ nusprendė dar pakurstyti aistras ir finansiškai atlyginti už rankos taiklumą. Sirgaliai savo jėgas galės išmėginti visų finalinio ketverto rungtynių pertraukėlių metu“, – sakė Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

REKLAMA

Per pirmąją kiekvienų rungtynių pertrauką bus atrenkami keturi laimingieji. Jie turės mesti kamuolį nuo aikštelės vidurio ir kovos dėl pagrindinio prizo (5000 Lt per pusfinalius ir 10 000 arba 15 000 Lt per finalus).

Šįvakar 18 val. pirmajame pusfinalyje susitinka Maskvos CSKA ir Maskvos srities „Khimki“, o 21 val. Kauno „Žalgiris“ susigrums su Kazanės „Unics“. Rytoj vyks kova dėl trečiosios vietos ir finalas. Prognozuojama, kad iki finalinio ketverto pradžios bus išgraibstyti paskutiniai bilietai į varžybas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų