REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Neturėjau iliuzijų grįžti į teatrą, tačiau jis man šventas, taigi gavau šansą grįžti į šventovę. Tiesa, tai netradicinis teatras, bet požiūris į darbą, jo kokybę yra labai šiuolaikiškas ir man priimtinas“ –kalba aktorė Redita Dominaitytė. Į teatro sceną moteris lipa kartu su kitomis penkiomis aktorėmis naujame „Idioteatro“ ir „Keistuolių“ bendrame spektaklyje „Ša, kalba mamos!“.

REKLAMA
REKLAMA

Į teatrą grįžti aktorę pakvietė režisieriai Aidas Giniotis ir Joana Čižauskaitė. „Tai kaip gimdymas - ir skausmingas, ir saldus… Mėgaujuosi kiekviena buvimo tarp šio spektaklio kūrėjų ir atlikėjų akimirka“, - apie savo grįžimą į teatrą sako spektaklyje neišnešioto kūdikio mamą vaidinanti R. Dominaitytė.

Šiuo metu Vilniuje gyvenanti R. Dominaitytė teigia, kad turėjo galimybę grįžti į Kauną ir kurti savo gimtajame mieste, tačiau nusprendė „šaknis įleisti“ Vilniuje. Pradėti teatro aktoriaus karjerą sostinėje, kur kasmet gimsta naujas aktorių kursas, nėra paprasta, reikia didelės motyvacijos ir „storos odos“, -  sakė R. Dominaitytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų