REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ spindės  Lietuvos įžymybės, kadaise nusprendusios eiti pedagogo keliu. Muzikiniame pokalbių šou svečiuosis garsenybės, kurios mokytojo duoną iškeitė į  daug skalsesnę ir saldesnę, tačiau nestokoja prisiminimų apie nelengvą patirtį mokykloje.

REKLAMA
REKLAMA

Humoro laidų pažiba Vitalijus Cololo „Auksinės blykstės“ studijoje tvirtino, kad sutiktų grįžti mokytojauti, jei kas jam mokėtų šešių tūkstančių atlyginimą į rankas. Vyriškis tikino buvęs puikus pedagogas, kuris bendraudavo su kiekvienu vaiku asmeniškai, suvokdamas, kaip svarbu perprasti mokinių psichologiją. Pusiau graikas, pusiau žemaitis neslėpė, kad stojo į Pedagoginį universitetą ne iš pašaukimo mokyti kitus, o dėl to, kad ten mokosi daug merginų. Tamsių bruožų simpatiškam jaunuoliui dailiosios lyties atstovių dėmesio ten tikrai netrūko. Jis sau ir žmoną tarp būsimųjų pedagogių susirado.

REKLAMA

Nors apie pasirinkusius tokį kelią „Auksinės blykstės“ studijoje Vitalijus kalbėjo gan griežtai. Jo įsitikinimu, mažoji dalis studijuojančių tikrai trokšta iš to duoną valgyti ir yra tam sutverti. „Trisdešimt procentų ten yra gėjų, trisdešimt procentų piktų ir kompleksuotų asmenų, o likusieji – normalūs arba atėję tik įgyti aukštąjį išsilavinimą,“ – labai rimtai kalbėjo linksmuolis iš TV ekranų.  

REKLAMA
REKLAMA

Nė vienas, buvęs „Auksinės blykstės“ filmavime, neabejojo, kad  kadaise pradinukus tikrai turėjo nustebinti jų naujasis mokytojas, atėjęs į pirmąją pamoką pasipuošęs smokingu. „Kažkuris iš vaikų tada klasėje sušnabždėjo: „Žiūrėkit, atrodo, kaip pingviniukas Lolo. Ir įsivaizduokite, aš atsistojęs kaip tik tuo metu prisistatau:  Aš esu Vitalijus Cololo,“ – apie komiškas akimirkas, kurių jam mokytojaujant netrūko, pasakojo humoro laidų vedėjas.       

Vitalijus ne tik mokytojaudamas šmaikštavo ir linksmino vaikus, bet dar būdamas studentas patvindė bendrabutį, o jo, gulinčio sau kambary su mergina lovoje, niekas negalėjo apkaltinti.  Kadangi „Auksinėje blykstėje“ buvo kalbama ne tik apie žvaigždes, ragavusias mokytojo darbo, bet ir apie garsenybes, kurių charakteris formavosi mokykloje ir jau ten jie pasižymėjo, V.Cololo, žinoma, turėjo ką papasakoti. Ryškiausia išdaiga, iš kurios eilinį kartą išbrido sausas, tuomet mokytojams įvarė ne mažai siaubo. Būsimas laidų vedėjas iš kariškių buvo gavęs dūminę šaškę. Tik buvo viena bėda – neturėjo jis degtukų. Kadangi klasiokas greitai jų surado, netrukus kabinete ir iš jo ėmė veržtis tiršti dūmai. Pedagogai sukėlė tikrą triukšmą, kol suprato, iš kur tas oro pavojus. Įtariamieji buvo išaiškinti ir išrikiuoti. Tik Vitalijus jau tada buvęs gudrus, nes į mokytojos klausimą: „Kas atsinešė degtukus?“, jis nemelavo, parodė tiesiai į klasės draugą, kuris ginčytis negalėjo. Išdaigininko laimei, niekas nesidomėjo, kaip ši karinė gėrybė atsidūrė mokykloje. „Auksinės blykstės“ studijoje Vitalijus dievagojosi, kad nemelavo mokytojams, kuriuos labai gerbė.

Jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ sužinosite visas garsenybių mokyklines išdaigas, kurias pasakos ne tik jie patys, bet ir jų mokytojai.

O čia galite pasižiūrėti, kaip sekėsi pusiau graikui Vitalijui Cololo šokti, kaip jis sakė,  nekaltų bernelių šokį Sirtakį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų