REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs atlikėjas, dabar prodiuseris Mindaugas Jonušas Balsas.lt atsiuntė pranešimą, esą Eugenijus Ostapenko jam kerštauja. Neva tai skandalingasis dainininkas E.Ostapenko jam grasina sms žinutėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Pats M. Jonušas E. Ostapenko vadina psichiškai nesveiku, nes nesupranta tokio "Dviratuko" autoriaus poelgio.

REKLAMA

Ištrauka iš M. Jonušo laiško (kalba netaisyta):

Skandalu pavirtus istorija prasidėjo kai minėtas asmuo atsiuntė grasinančią žinutę, o Mindaugas Jonušas geranoriškai  ją perdavė žurnalistei, kūriai buvo grasinta.

Kai visa ši istorija išlindo į viršų Mindaugas Jonušas pasijuto nejaukiai. Mat save atlikėju vadinantis, prieštaringai vertinamas dainorėlis Ostapenko pradėjo be jokio leidimo dalinti ex Minedo tel nr savo interneto programos 'Skype' draugams.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo vakar dienos aš sulaukiau daugybės  sms žinučių ir skambučiu iš įvairaus plauko žmonių, kurie patvirtino, kad mano tel nr dalina ponaitis Ostapenko, kuris negavo jokio mano leidimo ir net nepaklausė mano leidimo.

Aš suprantu, kad jis taip gal nori man atkeršyti ar kažkaip panervuoti, bet ar jums nėra kvaila, kad suaugęs žmogus (jam tikrai jau ne 15 metų) šitaip elgiasi, dalina numerį ir panašiai bando įbauginti. Už ką? Už tai ,kad buvo visuomenė informuota apie jo netinkama ,ir nusikalstama veikla res

Vieno pokalbio metu paskambino mergina vardu Simona kuri patikino, gavus mano telefono numerį iš minėto asmens, pati Simona patvirtino ir tai, kad ji sulaukdavo įkiraus, dažnai ir neblaivaus Ostapenko dėmesio, kurio tikrai netroško.

Tad prodiuserui Mindaugui Jonušui  dėl išplatinto telefono numerio nėra ramybės nei dieną, nei naktį ,plius nebegalima laisvai dirbti peršasi mintis gal tikrai Eugenijui Ostapenkai reikia medicininės pagalbos?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų