REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kęstutis Kemzūra pasirinko asistentus

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra suformavo nacionalinės komandos trenerių štabą. K. Kemzūros asistentais tapo Valdemaras Chomičius, Robertas Kuncaitis ir Donaldas Kairys.

REKLAMA
REKLAMA

D. Kairys 2009 metais dirbo Ramūno Butauto trenerių komandoje, o V. Chomičius ir R. Kuncaitis į nacionalinę komandą grįžta po pertraukos.

REKLAMA

„Pasirinkau šiuos žmones, nes labai vertinu jų profesinius sugebėjimus. Pagrindinis kriterijus renkantis asistentus buvo profesionalumas. Be to, esu su šiais žmonėmis kartu dirbęs, daug bendravęs krepšinio temomis, mūsų krepšinio filosofija sutampa. Treneriams bus paskirtos veiklos sritys, tačiau vyks komandinis darbas, daug diskutuosime“, — sakė K. Kemzūra.

Lietuvos rinktinėje taip pat bus naujas fizinio rengimo treneris. Juo tapo Evaldas Kondratavičius. „Jis keletą metų dirbo su moterimis labai stiprioje Jekaterinburgo komandoje, anksčiau yra dirbęs Lietuvos jaunimo rinktinėje. Pastaruosius porą metų šis specialistas dirba Maskvos „Dinamo“ klube. Apie Evaldą girdėjau daug gerų atsiliepimų. Taip pat kalbėjomės su Aleksandru Kosausku, tačiau treneris šiuo metu negalėjo atsakyti, ar galės vasarą padėti rinktinei, o ilgiau laukti nesinorėjo“, — pasakojo K. Kemzūra.

Daugiau permainų nacionalinės komandos trenerių štabe ir administracijoje nėra. „Tačiau gali būti, kad atsiras naujų veidų, jei matysime, kad to reikia“, — pridūrė rinktinės vyriausiasis treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų