REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio pradžioje knygynus pasiekė išskirtinė knyga apie investavimą – lietuvių autoriaus verslo romanas „Investuotojo išpažintis“. Jame atskleidžiamos visos subtilybės, būtinos sėkmingam ir saugiam investavimui. Netgi tos, kurias paprastai nutyli bankų konsultantai.

REKLAMA
REKLAMA

„Visų pirmiausia jie nutyli tai, ko patys gerai nežino. O taip atsitinka gana dažnai, nes Lietuvoje nėra daug aukšto lygio konsultantų. Jie taip pat pasistengia, kad klientai nesužinotų apie visus mažiau pastebimus mokesčius arba siūlo tik savo kompanijos investavimo produktus. Paprastai sakant, jei matys, kad klientas „žalias“, tai pasistengs jį kaip reikiant „nutręšti“, – perspėja knygos autorius, profesionalus investuotojas Rokas Lukošius.

REKLAMA

Romane vertingi investavimo patarimai pateikti grožinio kūrinio forma, įpinti į pamąstymus apie žmogaus prigimtį ir visuomenę, kurioje gyvename. Todėl knyga yra lengvai suprantama ir įdomi tiek pradedančiajam, tiek patyrusiam investuotojui. Tai pirmasis tokio pobūdžio leidinys mūsų šalyje.

Įkvepianti istorija prasideda, kai knygos herojai – du draugai – pagaliau supranta, kad nori savo gyvenime priimti didesnius iššūkius nei tik dirbti samdomą darbą, kuriame jie negali išnaudoti visų savo galimybių.

REKLAMA
REKLAMA

„Knygą ryžausi rašyti matydamas, kad tokio dalyko Lietuvoje labai trūksta. Ji ypač aktuali dabar, kai žmonės pradėjo daugiau galvoti apie taupymą – reikia žinoti kaip tuos sutaupytus pinigus tinkamai įdarbinti“, - sako beveik dešimtmetį investavimu užsiimantis R. Lukošius.

„Investuotojo išpažintis“ yra antroji leidyklos „Eugrimas“ serijos „Mano piniginė“ knyga. Pirmoji knyga – didelio susidomėjimo sulaukusi Linatos Dvareckienės „91 būdas taupyti, arba dieta jūsų piniginei“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų