REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiąnakt stipriausios pasaulio krepšinio lygos NBA mačuose vėl netrūko įspūdingų epizodų: neįtikėtinų perdavimų, taiklių metimų, dramos ir, žinoma, monstriškų dėjimų, tad lygos ekspertai sudarė gražiausių nakties momentų  TOP–10-uką.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštąją vietą užėmė fantastiškas ruso Andrejaus Kirilenko iš Jutos „Jazz“ perdavimas nusisukus tarp savo kojų komandos draugui Wesley Matthewsui, kuris lengvais dviem taškais užbaigė ataką.

REKLAMA

Trečiąją vietą iškovojo Klivlendo „Cavaliers“ lyderis LeBrono Jamesas, kurio metimas iš kitos krepšio pusės baigiantis atakos laikui skrodė tinklelį.

Antroji vieta atiteko Majamio „Heat“ žvaigždei Dwyanui Wade'ui, pačioje rungtynių su Bostono „Celtics“ pabaigoje rezultatui esant 99:99 perėmusiam kamuolį iš Ray'aus Alleno ir likus mažiau nei sekundei iki finalinės sirenos įdėjusiam jį iš viršaus bei išvedusiam savo klubą į priekį.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi šis D. Wade'o blyksnis nelėmė „Heat“ pergalės, nes per likusias 0,6 sekundės „Celtics“ taip pat sugebėjo surengti rezultatyvų išpuolį: Paulas Piece'as iš užribio pakabino kamuolį virš „Heat“ krepšio, o nuo gynėjų globos išsivadavęs Rajonas Rondo jį ne tik pagavo, bet ir pelnė du taškus bei išplėšė pratęsimą.

Per pratęsimą „Celtics“ laimėjo 112:106, o šis epizodas ir buvo išrinktas gražiausiu šiame ture.

Visas šios nakties NBA epizodų TOP–10:



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų