REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išvaizdžių turtuolių dėmesys, fotoaparatų blykstės, nerūpestingo ir prabangaus gyvenimo įvaizdis – toks 22 metų dainininkės Marinos Daščenko gyvenimas gali pasirodyti iš vienos pusės, vartant blizgančius žurnalus, rašo klubas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Iš kitos pusės – byranti šeima ir neafišuojamos nuodėmės, apie kurias kol kas kalba tik popmuzikos garsenybės sutuoktinis Andrejus Daščenka.

REKLAMA

Andrejus ir anksčiau, kalbėdamas apie šeimos dramą minėjo, kad žmona mėgsta pasilinksminti. Vyras tvirtino, kad vis dar jo oficiali žmona vartoja ne tik alkoholį, bet ir narkotikus.

„Pažiūrėkite, kaip ji dabar atrodo – lyg būtų 26-28 metų. Matosi, kad ji yra, atsiprašant, „panešiota“. Nežinau ką ji vartoja – „čefyrą“, „ratus“ ar dar kažką. Aš ją net bandžiau nuvežti į narkologijos centrą, bent man nepavyko“, - guodėsi vyras.

REKLAMA
REKLAMA

A.Daščenka, atsikandęs gyvenimo su šiemet ypač ne tiek dainomis, kiek seksualiu įvaizdžiu ir padidintomis krūtimis išgarsėjusios grupės dainininke, nekantraudamas laukia, kol jie bus išskirti. Andrejaus pusėje – ir liudininkai, ir dokumentai, ir įvairių struktūrų darbuotojai.

„Ji bijo, kad aš prisiteisiu vaiką, o jai bus gėda prieš visą Lietuvą, kad iš tikro neprižiūrėjo vaiko. Ji nervinasi nė dėl vaiko, bet dėl reputacijos“, - sako A.Daščenka, sieksiantis, kad teisme žmona atsisakytų jo pavardės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų