REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Statistinis moteriškas vienetas (SMV) nesulaukęs iš partnerio meilės-seilės dažnai klausia: „Kas gi, po velnių, yra negerai???“

REKLAMA
REKLAMA

Kartais maskuodamas labai neskanų „NE“ Statistinis vyriškas vienetas lepteli, jog bijo rimtų santykių, bet dėl to, jog SMV sukramtyti tokį kartų atsakymą būna nelengva, šis – ieško teisybės.

REKLAMA

Tas, kas pasakė, jog medalis turi dvi puses, matyt, niekada nepagalvojo, jog tai yra erdvinė figūra, o prie kiekvieno medalio išlenkimo, tų visokių pusių yra begalė.

Šiandien, prisiklausiusi begalės SMV pasakojimų ir pati ne vieną išgyvenusi, norėčiau papasakoti ne apie tuos Statistinius vyriškus vienetus, kurie tiesiog mala š*dą, bet apie tuos, kurie tikrai sako tiesą.

Įprotis – tai toks bjaurus reikalas, kuris kartais verčia mus elgtis idiotiškai. Idiotiškai priprantame rūkyti, valgyti, vėlai gultis ir miegoti iki pietų, mylėti, keiktis ir... neturėti santykių arba turėti juos šiek tiek kitokius, nei mums pasiūlo likimas.

REKLAMA
REKLAMA

Jei pirmą keiksmažodį išmokstame dar mokykloje ir vėliau to bjauraus įpročio atsisakyti tampa sunku, tai santykių rezgimo įpročius pradedame ugdyti vos gimus.

Iš pradžių stebime tėvus, po to dar pradinėje mokykloje juos aiškinamės su klasiokais, o vėliau visą savo patirties bagažą perkeliame ir į santykius su partneriu.

Sako, meilė yra kaip lagaminas – nešti sunku, o palikti gaila. Tad lygiai taip pat Statistinis vyriškas vienetas, lyg mokyklinukes tampo ir SMV. „Jis bijo rimtų santykių, o vis skambina ir skambina man! Vieną dieną meilė, o jau kitą – laidotuvės!“ – keikiasi ne viena pasipiktinusi SMV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Norisi, įdomu, net gi reikia sveikų ir normalių santykių, tačiau vos priartėjus prie tokių, partneris, kaip chameleonas tapetų parduotuvėje, pradeda keisti ne tik spalvą, bet ir nuomonę.

Taip yra dėl to, jog Statistinis vyriškas vienetas, priešingai, nei SMV, lėčiau atsisako įpročių, tačiau mes, SMV, tampame greičiau priklausomos!

Statistinis vyriškas vienetas gali bijoti karo, maro, bado, uošvienės, kartais mažų vaikų, tačiau pareiškęs, jog bijo santykių (jei jam tikrai atrodo ir jis nemeluoja), pastarasis tiesiog nežino, kaip jam toliau elgtis.

REKLAMA

Pavyzdžiui, beždžionė, tol nevalgo kokios žolės, kol nepamato, jog tai daro jos rūšies atstovė. Žmonės štai, gal ir dairytųsi į greta esančius, bet arba tie gerta esantys – niekam tinkami, arba pakartoti tiesiog neišeina.

Kovoti su įpročiais yra įmanoma ir nors tai daryti labai sunku, tačiau svarbiausia yra norėti keistis. Jei Statistinis vyriškas vienetas to daryti nenori, tai santykiai taip ir kybos, kaip marionetė ant plonų siūlų.

Kad ir kaip norėtųsi tokiam partneriui užvožti su vėzdu, įkąsti, įspirti ar padaryti dar ką nors negero, jog šis atsitokėtų, tokio veiksmo nauda lygi apvaliam nuliui.

REKLAMA

Dažnai SMV mėgsta užkabinti medalį tokiam mylimajam, kuris prabyla apie santykius, bet šis pamiršta, jog tokie, širdis laimėjusieji, dažniausiai ir toliau kaip sprinteriai laksto po pasaulį.

Jei meilėje kvailystę padaro vyras, jis laikomas romantiku, tačiau, jei taip pasielgia SMV, šią išvadina beprote. O blogiausia tai, jog taikstytis su kitų blogais ir skaudinančiais įpročiais iš tikrųjų yra labai beprotiška.

Matyt, kiekvienam SMV reikėtų palinkėti kantrybės. Ne, ne bandant palaužti vyrą, o bandant persilaužti pačioms. „Vesk, sek arba traukis iš kelio!“, turėtų būti parašyta kiekvienos SMV kaktoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyrai ateina ir išeina (kai kurie, aišku, ateina ilgam), tačiau kvaili įpročiai lieka. Įprotis išsirinkti netinkamus vyrus ir nuolat tikrinti, kiek smarkiai jie netikę, stipriai mylėti, rūpintis, norėti ištekėti labiau, nei norėti rasti žmogų, su kuriuo būtų tikrai gera...

Statistinis vyriškas vienetas sako, kad bijo santykių? SMV, mylėk save! SMV žmogaus pakeisti negali, bet gali pasikeisti pati, kad šalia jos atsirastų tie žmonės, kurių jai iš tikrųjų reikia!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų