• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą, iki pat vidurnakčio, Vilniaus „Pramogų arenos“ ledas liepsnojo. Kaip ir kasmet visų laikų geriausi Lietuvos čiuožėjai Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas surengė ledo šou „Aistra liepsnojantis ledas 2009“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2002 metų ledo šou rengianti pora, šiemet dvejojo, ar bus norinčių, o tiksliau galinčių apsilankyti jų organizuojamuose pasirodymuose ant ledo. Priešingai – pramogų arenos salė buvo užpildyta žiūrovų.

REKLAMA

Vilniečiai gausiomis ovacijomis sutiko Olimpinį, pasaulio ir triskart Europos čempioną Viktorą Petrenko, Europos čempioną Dmitrijų Dmitrienko, Europos čempionatų prizininką Keviną Van Der Perreną.

Dukart profesionalų porų čempionai Elena Leonova ir Andrejaus Khvalko taip pat arenoje nepaliko abejingų. E. Leonava lietuviškai vilniečiams palinkėjo laimės, sveikatos ir daug pinigų. Publika užgniaužusi kvapą stebėjo čiuožėjų poros atliekamus pavojingus pakėlimus, kai sukant partnerę už kojų, jos galva atsidurdavo visai šalia ledo.

REKLAMA
REKLAMA

Kone trijų valandų programoje pasirodė į orą kylantys ledo akrobatai iš JAV Bertas Cordingas ir Oleskis Poliščiukas, Prancūzijos čempionė Marie Pierre Leray, Niujorko Ledo teatre šokantis Taipėjaus čempionas Davidas Liu, projekto „Holiday on Ice“ žvaigždė Igoris Lioutikovas.

Be pasaulinio garso ledo žvaigždžių Pramogų arenoje čiuožė ir jaunieji Lietuvos čiuožėjai: šalies čempionas Saulius Ambrulevičius, kuris jau sausio mėnesį startuos Europos dailiojo čiuožimo čempionate, ir didžiulio publikos palaikymo sulaukusi dešimtmetė Lietuvos jaunimo čempionė Goda Butkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovus linksmino šou vedėjas Dainius Martinaitis, kuris staiga „pamiršdavo“ tekstą, „susipainiodavo“ tarp mikrofono laidų, „padaugindavo“ šampano, tada  vedėjo pareigas perimdavo P. Vanagas.

P. Vanago „Aistra liepsnojančiame lede 2009” buvo daugiausiai. Čiuožėjas ant ledo iščiuožė su Rusijoje gerai žinoma aktore Ana Bolšova, su kuria neseniai populiariame Rusijos televizijos šou „Ledynmetis“ iškovojo trečiąją vietą.  Dvi naujas programas P. Vanagas atliko kartu su M. Drobiazko. Po kiekvieno poros pasirodymo publika nenorėdavo leisti čiuožėjams palikti ledo.

REKLAMA

Ledo šou nedalyvavo kita Lietuvos šokių ant ledo pora Katherine Copely ir Deividas Stagniūnas. Dėl partnerės traumos pora praleido ne tik „Aistra liepsnojančio ledo 2009” turus po Lietuvą, bet praleis ir Europos dailiojo čiuožimo čempionatą.

Daugiau „Aistra liepsnojančio ledo 2009” akimirkų – nuotraukose.



Saulius Ambrulevičius



Ana Bolšova ir Povilas Vanagas



Elena Leonova ir Andrejaus Khvalko



Prancūzijos čempionė Marie Pierre Leray



Renginio vedėjas Dainius Martinaitis panoro išbandyti oro akrobatiką



Akrobatų iš JAV Berto Cordingo ir Oleskio Poliščiuko pasirodymas



Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas



Lietuvos jaunimo čempionė Goda Butkutė



„Aistra liepsnojantis ledas 2009” akimirka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų