REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po skyrybų su manekene Violeta Repčenkaite buvusį jo sutuoktinį Titą Blėdį ištiko naujos bėdos – jau daugiau kaip savaitę neveikia jo vardu registruotas internetinis pramogų portalas. Kokios bėdos ištiko garsenybių vakarėliuose mėgstantį pasipuikuoti verslininką, nepavyko sužinoti.

REKLAMA
REKLAMA



Paskalų portalas Paspausk.lt bandė aplankyti ir T. Blėdžio vadovaujamos bendrovės „Jamam“ internetinę svetainę, tačiau ir ši neveikia. Jeigu verslininkas būtų ketinęs atnaujinti savo portalą, greičiausiai apie savo planus būtų informavęs savo puslapių lankytojus, tačiau, atrodo, jį galėjo ištikti problemos.

REKLAMA

Paspausk.lt jau skelbė, kad T. Blėdis yra sulaukęs nemalonumų, nes skolų išieškotojai gavo grožio salono prašymą išieškoti 3 554,8 Lt iš bendrovės „Jamam“. Paaiškėjo, kad 3 554,8 Lt avansą gavusi T. Blėdžio vadovaujama bendrovė savo įsipareigojimus pamiršo ir spruko į krūmus.

„Matyt, pinigus panaudojo kitoms skoloms grąžinti – jau ne vieną vekselį pasirašė, bet antstoliams iš jo ką nors išpešti sunku: įklimpęs į skolas ir pats, o ką jau kalbėti apie įmones. O juk verslininkas, vakarėlių liūtas! Koks verslininkas, jei greitųjų kreditų bendrovėms įsiskolinęs, atsiprašant“, - yra sakęs vienos didžiausių kreditų valdymo ir skolų išieškojimo įmonių darbuotojas Mindaugas Nariūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų