REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Per 20 metų koncertinę patirtį toks atvejis nutiko pirmąkart”, - atsiduso dainininkė Asta Pilypaitė, po labdaringo koncerto “Gyva idėja. Gyvos Kalėdos" pasigedusi prabangios koljė.

REKLAMA
REKLAMA

Asta Pilypaitė neprisimena tokio atvejo, kad per renginį, kai scenoje ir užkulisiuose šurmuliuoja kelios dešimtys atlikėjų, muzikantų ir šokėjų, būtų dingęs prabangus daiktas.

REKLAMA

“Būdavo, kas nors pasigesdavo piniginės... Tačiau tai pasitaikydavo labai retai”, - “Vakaro žinioms” pasakojo A.Pilypaitė. Ji po ketvirtadienį “New York” klube vykusio labdaringais tikslais surengto koncerto neberado dizainerio Liudviko Vilčinsko papuošalo - rankų darbo vėrinio iš porceliano, puošto platina.

“Taip jau sutapo, kad dizaineris man patikėjo aukcionui perduoti savo kurtą koljė ir angeliuką. Turėjome su renginio organizatoriais pasitarti, kuris iš jo darbų labdaringam renginiui tiks labiausiai. Pasirinkome angelėlį. Tačiau po koncerto neberadau maišelio su dėžute, kurioje buvo koljė... Veju blogas mintis į šalį ir noriu tikėti, jog kas nors tiesiog supainiojo maišelius, įsidėjo netyčia, - neprarado vilties dainininkė ir už rastą vėrinį pažadėjo dizainerio L.Vilčinsko porcelianinį angelą, puoštą auksu ir platina. - Net jei koks nors žmogus koljė pasiėmė nesąžiningai, vis tiek negalės nešioti. Tas papuošalas - vienetinis dizainerio darbas.”

REKLAMA
REKLAMA

Renginio, per kurį ir dingo prabangus papuošalas, organizatorė Donata Virbilaitė taip pat tiki, kad tarp koncerto dalyvių vagių negalėjo būti. “Gal kas netyčia tą maišelį su koljė parsinešė namo? Aš taip pat po koncerto grįžusi daiktų nebūčiau išsipakavusi, jei nebūtų paskambinusi Asta”, - atviravo D.Virbilaitė. Paklausta, ar į užkulisius tarp žvaigždžių galėjo įsimaišyti pašalinis žmogus, organizatorė neatmeta ir tokios galimybės, mat apsaugininkas išeinančiųjų ir įeinančiųjų netikrino.

“Tačiau tas žmogus turėjo tiksliai žinoti, kur eiti ir ko ieškoti”, - įsitikinusi ji.

Teksto autorė Edita MAŽELYTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų