• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus vos kelioms dienoms iki „SEL Superklubo“ (per Kalėdas juo virs „Forum Palace“, klubas „Balsas.lt“ ) atidarymo, Egidijus Dragūnas prasitarė, kad neseniai klubo didžėjų sąrašas pasipildė dar keliais lietuvių ir poros svečių iš užsienio vardais.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano vakarėlyje gruodžio 25 dieną „Forum Palace“, klube „Balsas.lt“ gros geriausias didžėjus iš Baltarusijos DJ Krasnov. Taip pat laukiame svečio iš JAV - Los Angelo klubuose grojančio DJ Igon Barovski. Sutinku, vakarėlio didžėjų sąrašas gana kontrastingas. Bet aš mėgstu kontrastus“, - paslaptingai šypsosi muzikantas.

REKLAMA

Kaip jau buvo skelbta, „SEL Superklube“ plokšteles suks klubinės kultūros pionieriumi Lietuvoje vadinamas Ignas („Atari“), su žymiausiais pasaulio ir Europos didžėjais grojęs klaipėdietis DJ Mindaugelis, Julius Sour iš „513“, „G&G Sindikato“ narys DJ Mamania. Prie šios kompanijos neseniai prisijungė progressive/house scenos atstovas DJ Donatello. „Jau ir pats nebežinau, kas gros mano diskotekoje. Faktas, kad didžėjų bus daug. Ir aš būsiu vienas jų“, - sako E.Dragūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Egidijus prisipažino savo svajonių diskotekai ruošiantis populiarios devintojo-dešimtojo dešimtmečių muzikos setą, į kurį įtrauks tokių grupių kaip „A-ha“, „Pet Shop Boys“, „Massive Attack“, „Snap“, KLF  ir kt. hitus.

Atlikėjas negaili nei laiko, nei investicijų, kad galėtų gerbėjus ir draugus pakviesti į nepamirštamą šokių muzikos šventę.

Iš Vokietijos lėktuvu į Vilnių jau atkeliavo tonos itin kokybiškos garso ir šviesos technikos. Salėje bus įrengti šviesos diodų pagrindu sukurti (kitaip vadinami LED) ekranai, kuriuose bus rodomos VJ Lio (Biohazar) sukurtos vaizdo projekcijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų