REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gravity“ Kalėdoms taps viešbučiu „Metalurgas“

Kalėdos – stebuklų metas. Šiemet stebuklingą naktį išsipildys sena benzinu varomos komandos „Metal on Metal“ svajonė atidaryti viešbutį.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ne nuosavą – trio gros klubo „Gravity“ patalpose gruodžio 25-ąją atidaromo dešimties žvaigždučių komplekso inauguracijos iškilmėse.

REKLAMA

„Metalurgas“ Vilniuje – jau antrasis tinklo viešbutis. Pirmasis dar 1972-aisiais atvertas Donecke. Jasinskio g-vėje įsikursiančio komplekso kokybės garantas - 10*. Visi patogumai yra – durys, grintys, lubos, lovos, patalynė, baras, dviejų lyčių tualetai. Visi kambariai – liukso klasės ir grupiniai, tiesa, su vaizdu į šokių aikštelę - brangesni. Žadama, kad tai bus geriausias viešbutis žemiau jūros lygio.

Paslaptyje išlikti norėję viešbučio savininkai pageidavo, kad „Metalurgo“ atidaryme grotų grupė „Electric Light Orchestra“. Šiems neatsakius į registruotą laišką grupės vadybininkas pasiūlė kitą savo globojamą projektą – „Metal on Metal“. Šie su džiaugsmu sutiko surengti šventinę-atidaryminę-diskotekinę programą ir, kaip minėta, išpildys ilgametę savo svajonę

REKLAMA
REKLAMA

Kalėdų vakarą „Metalurgas“ atsivers visiems, pasiilgusiems tikro diskotekinio diskomforto ir komforto drauge. „Do disturb very much“, – tokiu šūkiu viešbutis pradės pirmąją savo gyvavimo naktį. Specialiai atidarymui įdarbinta šūsnis kambarinių ir durininkų, tad „Metalurge“ kalėdojantiems bus daug patogiau, nei įprastame klube. Daugiau informacijos apie būsimas viešbučio paslaugas galima atrasti peržvelgus užsienio specialistų kurtą reklaminį vaizdo klipą, kurį papildo ir išradingi spaudos maketai.









Viesbutis "Metalurgas" kviečia gruodžio 25 d.

Uploaded by Metalurgas. - Watch more comedy videos and sitcoms.

Nors į atidarymus Vilniuje dažniausiai kviečiamos tik nusipelniusios žvaigždės ar asmenybės, „Metalurgas“ nusprendė pakeisti šią įsišaknijusią neteisybę. Gruodžio 25-ąją viešbutis bus atviras visiems. Tereikės susimokėti 20 Lt arba 10 Lt, jei turite „Gravity“ klubo nario, „Laisvalaikio“, ISIC kortelę ar GPEG.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų