• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - 2010-ųjų metų Palmiros astrologinės prognozės Lietuvai ir politikams. Nuo to, kokius piešinius danguje išraižė žvaigždės tą dieną, kai gimė tautos vadas, priklauso ir visos šalies likimas. Jei ne likimas, tai bent jau artimiausi metai. „Balsas.lt savaitė“ pasirinko keturis svarbius Lietuvai žmones ir paklausė astrologės Palmiros Kelertienės, kas laukia šių politikų ir visos Lietuvos kitąmet.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „7 dienos“ pasakoja apie kovą dėl duoklės Kybartuose. Važiuojantieji į Rusiją per Kybartus per daugelį metų į privačias rankas privalomai sumokėjo apie 23 milijonus litų. Vietos valdžia sako norinti tik gero visiems. Ar tai, kas deklaruojama kaip gėris, yra gėris iš tiesų?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ - žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „Geriausias Henytės draugas atskleidžia paslaptis“. Jaunųjų Kauno gangsterių ypač gerbiamu žmogumi laikytas „daktarų“ gaujos veteranas Vidmantas Gudzinskas (Guzas) patekęs už grotų greitai išskydo. Netikėtas Guzo žingsnis smarkiai sutrikdė naujosios kartos Kauno nusikaltėlius.

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ - rašytojas, disidentas ir buvęs Čekijos prezidentas Vaclavas Havelas su „Foreign Policy“ žurnaliste kalbasi apie Berlyno sienos griūtį, Rusiją ir namtomą moralinio kompromiso kainą.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ - interviu su 27 metų dviratininku Tomu Vaitkumi. Sužinokite, kodėl jam nesunku važiuoti už Lietuvą.

„Spindintis gyvenimas“ dalijasi Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago mintimis. „Tylos minutė sportui“ – interviu su ledo žvaigždėmis apie naujus projektus ir ateitį.

Rubrika „Ateities pranašai“ pasakoja apie naują vakciną, kuri gali padėti narkomanams. JAV pradėtų tyrimų rezultatai gali priblokšti.

Rubrika „Finansai plius“ kreditų rinkoje skelbia karą. Ne visiems žodis „bankas“ kelia pasitikėjimą, tuo tarpu vartotojų teisių saugotojai mano, žodžiu „bankas“ kartais manipuliuojama. Taip pat rubrikoje skaitykite apie Europos pastangas įsisukti į islamišką bankininkystę. Islamo šalių bankai ruošiasi vykdyti misiją Vakaruose, bet ar tai naudinga ekonomikai?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų