• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje jau trečius metus veikia „Top Fun“ akademija, kurioje vaikus ir suaugusius dainavimo subtilybių moko Deivis, Rūta Ščiogolevaitė, aktorinio meistriškumo ir oratorinio meno paslapčių moko  Audrius Bružas, Marius Jampolskis, Marius Mačiulis bei Aušra Štukytė, pramoginių ir gatvės šokių meno moko Justė Mozolytė, Paulius Šinkūnas, Deividas Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Šį ketvirtadienį, gruodžio 17 d. akademijos mokiniai ir dėstytojai renkasi į Kalėdinį koncertą, kurio metu savo artimiesiams ir draugams parodys, ko išmoko akademijoje per šiuos mokslo metus.

REKLAMA

„Kalėdiniai koncertai jau tapo mūsų akademijos tradicija. Mokiniams labai svarbu turėti tikslą ir motyvaciją lankant pamokas, o galimybė pasirodyti viešai visada skatina labiau pasitempti. „Top Fun“ akademija stengiasi suteikti savo mokiniams galimybę atskleisti savo talentus ne tik pačioje akademijoje, bet ir viešai. Mes organizuojame akademijos koncertus, mūsų mokiniai dalyvauja įvairiuose televiziniuose projektuose, - pasakoja akdemijos vadovas Lukas Pačkauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Visą gruodžio mėnesį akademijos mokiniai ruošė kalėdines programas – Deivio mokiniai ruošė daineles, Justės ir Pauliaus mergaitės ir merginos ruošė šokius. Kadangi Mariaus mokiniams aktorinio meistriškumo subtilybių tenka mokytis ilgiau, jie pažadėjo programą paruošti Velykiniam koncertui. O Deivido Meškausko mokiniai prasitarė, kad dar jiems reikia truputį pasistengti, kad galėtų scenoje šokti su savo mokytoju. Todėl jie šį vakarą nutarė kartu su mokytoju sudalyvauti šokių pamokoje skirtoje koncerto dalyviams ir svečiams.

Kalėdinio koncerto metu savo programą atliks ne tik akademijos mokiniai, bet ir akademijos dėstytojai. Grupės „Kastaneda“, „Šokoledas“, Deivis  dovanos vakaro susirinkusiems savo dainas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų