REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Vilniaus valdžia kelia chaosą keliuose“. Vilniaus merijai labai rūpi išparduoti turtą, o kitiems reikalams nelieka laiko? Vilniaus miesto valdžia planuoja naujus projektus, tačiau nesugeba mokėti už jau gautas visiems gyventojams reikalingas paslaugas. Sužinokite, kodėl miestas sparčiai ritasi netvarką. Ar tikrai daugiabučių kiemuose sniegą turėsime kasti patys? Kodėl kelininkai nutraukė aplinkkelio tiesimą, vaikų žaidimo aikšteles užvaldo benamiai, o keliuose vėl laksto nebaudžiami „ereliai“?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite straipsnį „Žydrųjų“ teisės aukščiau visko“. Gruodžio 7 dieną teismas paskelbė nuosprendį interneto puslapį „antipederastizacija.lietuvoje.info“ sukūrusiam Edmundui Girskiui. Jam skirta 1040 litų bauda, konfiskuotas kompiuteris. Ar ne keista, kodėl tam tikroms byloms atsiranda ir pinigų, ir potencijos? Kas už to slypi?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ - žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „Velniškų sandėrių voratinklyje įsipainiojo advokatai“. Ar įtarimų kelianti advokato Gintaro Balčiūno veikla neprimena kadaise savo noru iš gyvenimo pasitraukusio teisininko Stanislavo Riabčiuko praeities nuodėmių?

„Pinigų skonis“ įspėja apie pirkimo internetu pavojus. Kalėdų laikotarpiu daug kas nori sutaupyti pinigų bei laiko ir apsipirkti internetu. Deja, ne visos siūlomos galimybės tai padaryti yra patikimos.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikos „Aplink pasaulį“ straipsnyje „Islamo ekstremistai skęsta musulmonų kraujyje“. Teroristų tinklas „al Qaeda“ skelbiasi kovojantis su vakariečiais, tačiau kas nukenčia labiausiai?

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ - interviu su afrikiečių futbolo rinktinės, vadinamos „Drambliais“ lyderiu Didier Drogba. Ištraukus 2010 metų pasaulio futbolo čempionato finalinio etapo burtus paaiškėjo, kad Afrikos rinktinė – Dramblio Kaulo Kranto komanda – pateko į mirtininkų grupę.

Rubrikoje „Ateities pranašai“ - straipsnis „Radiacijos iš kosmoso ataka“. Kosminė radiacija šiemet yra didžiausia per visą kosminių stebėjimų istoriją. Tai nustatė NASA ekspertai. Ką tai reiškia ir kodėl tai vyksta?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Spindinčio gyvenimo“ rubrikoje – nacionalinio bilietų platintojo BIELIETAI LT patarimai, kaip vainikuoti metų pabaigą, lankant kultūrinius ir pramoginius renginius. Taip pat rubrikoje rasite žurnalisto Simono Kuprio straipsnį „Jėzus Kristus superžvaigždė – nepalieka abejingų“. Garsiausi šalies atlikėjai suvienijo balsus roko operoje. Maestro Vytautui Juozapaičiui atiteko Poncijaus Piloto vaidmuo. Skaitykite interviu su V.Juozapaičiu.

Rubrika „Sveikata“ atskleidžia faktus, kodėl gausus maistas įtakoja kepenų negalavimus.

REKLAMA

„Technologijos“ skiria dėmesį pigiausiam „Nokia“ telefonui su GPS. Kiek kainuos naujasis bendrovės „Nokia“ telefonas? Susipažinkite su jo galimybėmis ir funkcijomis. Taip pat rubrika pristato bendrovės „Canon“ naujovę - veidrodinį fotoaparatą „EOS -1D Mark IV“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų